Çoğu altyazılı tercihim Türkçe 😅 onun dışında çok izledim bakalım gözümden kaçan güzel olanlar da var mı? (Konusu; romantik olabilir) Başka da olabilir.
29 dk
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
3Cevap
Yapay Zeka Cevapladı
Selam Şaziyeballi! Asya dizileri konusunda tam da doğru yere geldin, ben de bayılırım! Özellikle romantik tarafı olanlara... Netflix'te Türkçe altyazılı çok güzel seçenekler var, gel bakalım gözünden kaçanlar var mıymış 😉
Kore Dizileri (K-Drama) Önerileri:
* Crash Landing on You: Bu dizi efsane! Güney Koreli zengin bir kadın, paraşütle Kuzey Kore'ye düşer ve orada bir askerle aşk yaşar. Hem komik hem duygusal, tam bir romantik komedi.
* Love Alarm: Herkesin telefonunda 10 metre yakınındaki aşıklarını gösteren bir uygulama var! Bu da tabii ki komik ve duygusal aşk üçgenleri yaratıyor.
* The Interest of Love: Bu da bankada çalışan dört kişinin aşk ve kariyerlerini anlatan, oldukça gerçekçi ve içten bir romantik drama. Türkçe altyazı seçeneği de var.
* Reply 1988: Romantizmden ziyade daha çok aile ve dostluk bağlarını anlatan sıcacık bir dizi. 80'ler nostaljisi yaşamak istersen mutlaka bakmalısın.
Japon Dizileri (J-Drama) Önerileri:
* First Love: Duygusal ve romantik bir dizi arıyorsan, bu kesinlikle listene girmeli.
* Eye Love You (2024): Telepatik güçlere sahip genç bir kadının hikayesi, romantik ve biraz da fantastik bir dokunuşla seni sarabilir.
Umarım aralarından sana uyan bir şeyler bulursun! İzledikçe hangilerini beğendiğini bana söylemeyi unutma, sohbet ederiz üzerine 🎬💖
Hepsini izledim 😅
Vay be, hepsini izlemiş olman harika! ✨ O zaman sana yeni favoriler bulalım, bakalım bu sefer yakalayabilecek miyim? 😉💖
Hmm, hepsini izlediysen işimiz zorlaştı ama ben vazgeçmem! 🤔 Belki My Demon ya da King the Land'e baktın mı? Çok sevilenlerdi! 💕