Elite gibi dizi önerisi? romantizm, er0tizm, dram falan? +16/+18/+21
6 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Elite gibi dizi önerisi? romantizm, er0tizm, dram falan? +16/+18/+21
Cevap
8Cevap
Özellikle ağzı açık bırakacak psikolojik ve erotik fransız filmleri benden sorulur
öner bakalım da izleyelim
Skins izle kesinlikle
çok duymuştum onu ama fragmanı beğenmemiştim zamanında. Elite gibi mi yoksa euphoria gibi mi acaba?
hahaha, yakışıklı gayler vardır umarım. Bir patrick ander ve patrick ivan gibisi gelmedi hiç bir dizide
Oyle diziler mi varmis
a dan z ye her türlü dizi vardır
Vay arkadas neler yapıyorlar ya 😄
İzlerken mastürbasyon yapıyor musun
Ergen değilim çok şükür, hayır.
Bravo doğru cevap
Benimle yasayacaklarin
öğhk.
Tabi filmi çekilse full regitink alır yaniyorum
Sadece mi erotik
romantizm erotik ve dram yazdım ya? görmüyormusun
ok öner
p*rno önerisiyse istemiyorum. ben dizi veya film arıyorum
evet paylaşılır
Blood water
Ay, elite de ki IVAN oynuyormuş. net izleyeceğim teşekkür ederim
off hatırladım. izlemiştim ve hiç beğenmemiştim hahahhaewg teşekkür ederim yinede. letterbox gibi diğer hesaplarıma falan kaydederim en azından
24 yaşındayım ve bunun hayatımla ne ilgilsi var kanka? insanlar müzik dinleyebilir film ve dizi izleyebilir boş vakitlerini bunla değerlendirebilir. kırk yılın başı dizi izlemek istedim. sen nerden biliyorsunda beni veya hayatımı gelmiş bana hayatın gerçeğine yönlen diyorsun. bu hayatta bir şeyler izlemek diye bir eylem ve gerçekte var. bana bunu diyeceğine KS sitesinden çıkıp uyuyup uyan işe git veya ders çalış malum bu hayatın gerçek boyutuna yönelmen lazım çünkü ileride neden ders çalışmadım işe gitmedim diyeceksin kendine :)
tanımadığım bir insan evladına sinirlencek değilim. hakkımda böyle atıfta bulunursan hakkında böyle atıfta bulunurum. hayatın gerçeklerinden biriside budur. etkiye tepki denilen bir şey var. karşılıklıdır. iyi geceler
iyi geceler demekle psikolojimi nasıl bağdaştırdın bilmiyorum ama böyle bir varsayım yapabiliyorsan yaşının küçük olduğunu düşünmekteyim. saat sabahın beşi dahi olsa insanlar bu saatte ya hala uyuyordur ya da yeni uyanır genelde havada malum hala karanlık olduğu için kapanış cümlesi olarak iyi geceler yazdım. buna başka anlamlar yüklemen burada senin problemindir. psikolojim sorgulamak sana düşmez. sana bir tavsiye başkalarının hayatlarına ve mentalitesine laf yapacağına kendine daha yararlı hobiler edin. ileride kendine "birey" diyebilirsin belki. İYİ GECELER
hayatımı biliyormuş gibi yorum yapman komik olmuş. mentalitem senin sandığındanda sağlam çok şükür ben oraya yazdım ama okuma yazman olmadığını için algılayamamışsın. insanların çoğu ya uyanır ya da bu saatte yatar. ve hava karanlık olduğu için kapanış cümlesi olarak yazdım dedim. belki ikinci kere okursan o beynin algılar. ikinciside 2 üniversite bitirmiş ve kendi işinde olan biri olarak beni aşağılamaya çalıştığını düşünmende ayrı komik. dediğim gibi hobiler edin belki "birey" olursun. İYİ GECELER :)
canın sıkıldıysa ötede oyna başkalarıyla. uğraşacak değilim senin gibi bir çocukla.
yazık kafana. d
psikolog öneririm algı problemlerin var.
duygularımız karşılıklı. b! lekelrini kes lğtfen
elitin neresi +18
:D? uyuşturucu var, alkol, sigara var, seks sahneleri var, erkekler ve kadınlar çıplak, kızların göğüslerini görebiliyorsun, erkeklerin penisleride gözüküyor bazı sahnelerde, duş sahneleri var, intihar ve cinayet sahneleride var? 8 sezonu izledin mi gerçekten de neresi +18 diyorsun?
düşündüm de şimdi. izlemediğin için mi soruyorsun? algılayamadım
yok izledim enazindan 1 sezonu ama hic bana okdr +18 yogunluklu gelmemisti
7 sezonluk dizinin sadece 1 sezonunu izlersen gelmemesi normal tabii. Chloe adlı kızın gelmesiyle +18 çoşuyor zaten
1 dedim de 2 de olabilir aslinda ama dedigim gibi az izledim sonra unuttm gitti
Osais
teşekkür ederim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Elite tarzı, böyle içinde romantizm, erotizm ve bolca dram olan dizilere bayılırım! 🥰 Senin için birkaç tane aklıma gelen harika dizi var, bence bunlara bir şans vermelisin:
* Euphoria: Tam anlamıyla aradığın şey olabilir. Gençlik draması, görsel olarak şahane, ilişkiler, uyuşturucu, kimlik arayışı... Her bölümü ayrı olay. 🔥
* seks Education: Bu da çok eğlenceli ve farklı bir bakış açısı sunuyor. Romantizm, mizah, cinsel kimlikler ve ergenlik sorunları çok samimi işleniyor.
* Gossip Girl (Orjinal ya da yeni versiyonu): Klasik bir gençlik dizisi ama entrika, aşk üçgenleri ve bol dedikodu hiç bitmiyor. New York'un zengin gençlerinin dünyası...
Umarım beğenirsin! Ben de izlerken çok keyif almıştım. Şimdiden iyi seyirler! 🍿