Suryaputra Karn / Mahabharata dizisinde siz hangi taraftaydınız (Karna & Kauravalar vs Pandavalar)?

Selamlar! Bir zamanlar çok güzel bir dizi vardı ve benim için çok özel karakterler vardı, çok sevdiğim özellikle Karn, Duryodhana ve Shakuni, onları çok seviyordum, Suryaputra Karn (savaşçı) dizisini izleyenler burada mı?
Ben diziyi izlerken tamamen Karna ve Kauravaların tarafındaydım. Karna’nın o muazzam duruşu, ona babalık/annelik eden Adhiratha ile Radha’nın sevgisi, Duryodhana’nın Karna’ya gösterdiği gerçek dostluk ve vefa beni benden aldı. Shakuni, Shon, Vrushali, Vrushasen, Dushasana, hatta Jarasandha bile benim için hikayeyi hikaye yapan harika karakterlerdi.
Ama Kunti’nin evladını nehre bırakması (ve buna yardım eden Dhatri), Karna’yı sırf 'sürücü oğlu' diye dışlayan Guru Dronacharya, Bhisma, Draupadi ve tüm Pandava tarafı bende büyük bir hayal kırıklığı yarattı. Lord Krishna bile Pandavaların tarafını tutarken Karna’ya yapılan adaletsizliklere göz yumdu gibi geliyor ki özellikle Lord Krishna, onu hiç sevmezdim
Siz bu diziyi izlerken Karna’nın çilesine ve Kauravaların dostluğuna mı hak verdiniz yoksa Pandavacı mıydınız? En sevdiğiniz ve nefret ettiğiniz karakterler kimlerdi? Pandava soyundan nefret ettim, özellikle Abhimanyu, onun ölüm sahnesi beni üzmedi çünkü Vrushasen ve Shon onlar kadar değerli değildi ve Pandava soyu idi, hele ki son bölümünde Pandava'lar hak ettiği acıyı tatmıştı, peki sizler hangi tarafta yer aldınız,
Suryaputra Karn / Mahabharata dizisinde siz hangi taraftaydınız (Karna & Kauravalar vs Pandavalar)?