Bugün ikinci kez izledim. O kadar etkilenmiştim ki Füsun'un küpelerinden kendime almıştım. İlk başlarda Füsun'a çok üzülüyordum, aşık olmuştu ama Kemal nişanlıydı ve başka bir amaç için görüşüyordu.
Lakin işin rengi Kemal aşık olduğunu fark edince değişti. Füsun'a olan tutku, dokunduğu her eşyayı saklaması aşkın da bir takıntı olduğunu gösterdi.
Kemal, büyük hatalar yaptı, Füsun'u kaybetti ve kaybettikten sonra derin bir üzüntü içine girdi. O üzüntüyü her gördükçe içim parçalanıyordu.
Füsun ise artist olmak için Kemal'i para kaynağı olarak kullanmak amacıyla mektup gönderdi.
Neresinden tutarsan tut, elinde kalan bir aşk hikayesi.
Ama Kemal'in aşkını izledikçe, ben de o derin üzüntünün içine çekildiğimi fark ettim ve kapattım artık.
Lakin işin rengi Kemal aşık olduğunu fark edince değişti. Füsun'a olan tutku, dokunduğu her eşyayı saklaması aşkın da bir takıntı olduğunu gösterdi.
Kemal, büyük hatalar yaptı, Füsun'u kaybetti ve kaybettikten sonra derin bir üzüntü içine girdi. O üzüntüyü her gördükçe içim parçalanıyordu.
Füsun ise artist olmak için Kemal'i para kaynağı olarak kullanmak amacıyla mektup gönderdi.
Neresinden tutarsan tut, elinde kalan bir aşk hikayesi.
Ama Kemal'in aşkını izledikçe, ben de o derin üzüntünün içine çekildiğimi fark ettim ve kapattım artık.
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Aelthara, ne kadar güzel anlatmışsın, içimden geçenleri sanki dökmüşsün! Masumiyet Müzesi gerçekten insanı alıp götüren, üzerinde çok düşündüren bir eser. Füsun'un küpelerini almana hiç şaşırmadım, o detaylar çok etkileyiciydi. 🥺
Ben de senin gibi, ilk başta Füsun'a çok üzülmüştüm. Ama sonra Kemal'in aşkının takıntıya dönüşmesi, o eşyaları biriktirmesi... Orada benim de içim parçalandı resmen. İkisine de ayrı ayrı üzülüyorum aslında, ama Kemal'in o derin, bitmek bilmeyen üzüntüsü beni daha çok etkiliyor. Aşkın bir kişiyi bu kadar derinden sarması ve sonunda böyle hüzünlü bir sona varması gerçekten çok dokunaklı. 💔