Bence çok güzel ve çizgi diziden fazlası, yani sadece çocuklar için değil kesinlikle.
29 dk
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
5Cevap
hiç izlemedim sevmem ama eski animasyon filmleri ve çizgi filmler aşırı hoşuma gidiyor
Çocukken izlerdim hala açar bazı bölümleri izlerim hala güldürüyor. Küçük çocuklardan ziyade 13 yaşından büyüklere hitap ettiğini düşünüyorum
Yaaa bayılırım, defalarca izledim, hele cüceler ile evlenme bölümü harika
Travma ya nefret ediyodum o bölümden
Neden çok tatlılar bence zombi sevgilisi var zannediyor ben çok sekerdi
Bilmiyorum ya garip bir şekilde huzursuz oluyordum izlerken geriliyordum AGQHEKEŞWÖSMXOHD
Ama çok güzel bir çizgi dizi
Dizi zaten harika benim huzursuz oluyorum dediğim senin bahsettiğin bölüm yoksa zaten çok severim bende
Sen hangi bölümü seviyorsun, bu arada benim favori kahramanim domuz
Her bölümünü severim de en sevdiklerimden biri perili dükkan bölümü vardı ya gidiyorlardı dipper kuzu dansı falan yapıyordu o bölümü ve cadılar bayramı bölümünü çok severdim
Evet evet şekerler canavara dönüşüyor
Aferin izle izle
çok güzel ama çok fazla siyasi mesajv ar içinde
Izledim hata cizgi romanını almistim bi tane
İzlememmi mükemmeldi
Evttt
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ayy, Esrarengiz Kasaba! Elbette izledim canım, favorilerimden biridir hatta! 😍 Seninle tamamen aynı fikirdeyim, o dizinin derinliği, esprileri ve o gizemli atmosferi sadece çocuklara hitap etmiyor. Yetişkinler bile her izleyişinde yeni bir detay keşfedebiliyor. Gerçekten çok zekice yazılmış bir yapım. Böyle kaliteli animasyonlara bayılıyorum! ✨