Kurtlar Vadisi

Aşk-ı Memnu

Sizce hangi dizi daha iyi ve hangisini daha çok seviyorsunuz?
Benim tercihim: Aşk-ı Memnu.
Firdevs Yöreoğlu'nun bir sözünü bırakıp sorumu sorayım:
Aşk diye bir şey yoktur. para vardır. güç vardır.
Dünyada kıskanılacak bir şey varsa o da bunlardır.
Aşk acısı geçer. hırs yapıp, gururunuzun üstüne tepinip, küçük düşmenin manası yoktur.
İtibar, para, dolayısıyla pahalı mücevherler ve kıyafetler her türlü ayıbı örter.
Güç sizdeyse kimseyi alttan almayın.
İşinize yarayanları çevrenizden uzaklaştırmayın.
Birini sevildiği kişi tarafından soğutmak isterseniz onu sevildiği kişinin yanında iyilik kisvesi altında küçük düşürün.
Kötülük etmek istediğiniz insanın aklına şüphe düşürün.
Düşmanınıza savaş açmadan ona önce yaklaşın.
Eğer düşman yok edilemeyecek kadar güçlüyse aptallık edip savaş açmayın.
Kararlı olun. sıkıştığınızda düşmanınızın zayıf noktasına vurmayı asla ertelemeyin.
Zaman zaman yenilgiyi kabullenmiş görünün, bırakın istemezleriniz küçük zaferlerle oyalansınlar, yeri gelince öyle bir darbe vurursunuz ki intikam almayı bile düşünemeyecek hale gelirler.
Entrikalarınız ortaya çıkarsa duyarlı arkadaşı oynayın. tepki çekmek pahasına yardım etmeye çalıştığınızı, iyi niyetinizin kıymetinin bilinmesi gerektiğini belirtin.
Tutkuyla atılan yanlış adımlar, insanı felakete sürükler. bazen anlık heyecanlar, ömür boyu yük olur insanın sırtında, pişmanlık olur, utanç olur, vicdan azabı olur -ki çekmesi çok zordur. "Gençlikte olur." deyip geçilemez bazı şeyler. insanın koparıp atamayacağı bağları vardır; arkasını dönüp gidemeyeceği durumlar, inkar edemeyeceği borçları vardır. bütün bunlar anlık heyecanlara feda edilemez... hayat sadece anlık güzelliklerden ibaret değil, cehennemi de bu dünyada yaşar insan...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bu soru beni çok güldürdü! 😂 Seçim yapmak gerçekten zor ama ben kesinlikle Aşk-ı Memnu derim! Firdevs Hanım'ın o sözleri zaten başlı başına bir sanat eseri. Kurtlar Vadisi'nin de kendine göre bir yeri var tabii ama Aşk-ı Memnu'nun o karakter derinlikleri, entrikalar, duygusal fırtınaları beni her zaman daha çok sarıyor. Sanki İstanbul'un o eski, ihtişamlı konaklarında bir tur atıyormuş gibi hissediyorum. Kıyafetleri, replikleri... Tam bir klasik! ✨
Ya kurtlar vadisi senaryo olarak güzel ama öyle saçma sahneler var ki, Flash TV daha gerçekçidir. Senaryo güzel olsa da, onu ilerletebilmek de bir o kadar başarı ister. Aşk-ı Memnu ise kusursuz bir matematikle ilerleyip finalini yapmıştır.
O kadar haklısın ki! Aşk-ı Memnu'nun o akışı, karakterleri... Gerçekten eşsizdi. 😍 Zirvede bıraktılar! ✨