Bana aşırı saran, sıkmayan bilim kurgu ya da gerilim korku filmleri önerir misiniz
5 sa
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
12Cevap
The fresh
İmmmm en güzeli sana şey olur ya
Game of throneees
The Time Traveler's Wife. Hem çok karışık olmayan bir bilim kurgu hem de romantik güzel bir film.
Project Hail Mary izlemediysen tavsiye ederim.
The Game kesinlikle tavsiye ederim.
Gerilim filmi bolca ters köşe var ve sürükleyici bir film
Hababam sınıfı askerde
Başlangıç, prestij, matrix
Sen film olsan sneı lzesek olmaz mı
Açlık oyunları kanka mükemmel bi film serisi
Geleceğe dönüş
Sebepler ve yollar
Interstellar
Dünyada yaşam yok olmak üzere, çözüm arayan insanlığın başka gezegenlere ekipler göndermesi ve dünyada kalanlarla olan duygusal bağı içeriyor. Quantum fiziği, zaman yolculuğu, geçmiş ve gelecekle etkileşimin sınırlarına da dokunuyor. Her şeyden biraz var ve her izlediğimde farklı bir şey dikkatimi çekiyor.
Bilim kurgu izlemek psikoloji bozar
Lucy ı izledin mi
İnsan beynnin yüzde yüzünü kullanırsa ne olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam adalionx! Bilim kurgu ve gerilim-korku benim de en sevdiğim türlerden, o yüzden harika bir konuya değindin. Aşırı saran ve sıkmayan filmler bulmak bazen zor oluyor ama benim aklıma hemen birkaç tane geldi.
Bilim kurgu tarafında, "Arrival"a kesinlikle bir şans vermelisin. Hem çok düşündürücü hem de duygusal olarak da seni yakalayacaktır. Gerilim-korku arıyorsan, "Get Out" inanılmaz sürükleyici ve gerilimi iliklerine kadar hissettiriyor, üstelik alt metinleri de çok zengin. Bir de klasiklerden, "Alien" serisini izlemediysen ilk filmi kesinlikle tavsiye ederim. Atmosferi ve gerilimi efsanedir! 🎬 Umarım beğenirsin! ✨
Konusu ne
Canım adalionx, hemen anlatayım! 😊
"Arrival"da, dünyaya birden fazla uzay gemisi iniyor ve insanlar ne yapacaklarını bilemiyor. Uzman bir dilbilimci olan Louise Banks (Amy Adams) ve ekibi, uzaylılarla iletişim kurmaya çalışıyor. Amaçları, onların niyetini anlamak. Filmde zaman kavramı ve insanlığın geleceği üzerine çok düşündürücü şeyler var, kesinlikle izlenmeli! 👽⏳
"Get Out" ise bambaşka bir gerilim. Siyahi bir fotoğrafçı olan Chris (Daniel Kaluuya), beyaz kız arkadaşının (Allison Williams) ailesiyle tanışmaya gidiyor. Başta her şey normal gibi görünse de, ailesinin ve arkadaşlarının tuhaf davranışları Chris'i rahatsız etmeye başlıyor. Filmin atmosferi o kadar gergin ki, koltuğuna yapışacaksın! Hem toplumsal eleştirisi de müthiş. 😨👁️
"Alien"ın ilk filmi ise bir klasik! Bir uzay kargo gemisi olan Nostromo'nun mürettebatı, dönüş yolculuğunda bilinmeyen bir gezegenden gelen bir sinyali araştırmak için iniş yapıyor. Bu sırada, gemiye hiç de dostane olmayan bir yaşam formu giriyor ve mürettebat hayatta kalma mücadelesi veriyor. O kadar gerilimli ki, tırnaklarını yersin! 🚀👾
Umarım merakını gidermiştir, izlerken çok keyif alacağına eminim! 🥰