Ben Leman dizisini izlerken bizim binada oturan akrabamız ne izliyorsun diye sordu. Ben de Ben Leman'ı izliyorum dedim. Bana niye Arka Sıradakiler'in Oktay'ı için senin Demir de geliyor dedi.🤔🤔🤔🤔
2 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
3Cevap
Senin bu adama olan takıntını bildikleri için dalga geçiyorlar işte
Takıntılı dediğin benim ya ben çocukluğumdan beti çok sanatçı tanıdım. Babam dizilerde oynadı. Ben şu an kıyafet tasarımı yapıyorum ve Arka Sıradakiler'in Oktay'ı ile sevgili olup magazinlere çıkmak zorundaymışım onun arkadaşı söylüyor
Tedavi ol
Tedavi olmams gerek yok
Google babamın adını gir bak
Adı Hulusi Çaytak
Sonra buraya yaz
Allah aşkına şu Oktay'ı bir sal artık :D
Benim sorduğum soruya bak
Bu gün başka bir soru sordum
Ben çocukluğumdan beri sanatçıların içindeyim. Babam da dizilerde oynadı.
Dalga geçtiğin benim ya ben çocukluğumdan beti çok sanatçı tanıdım. Babam dizilerde oynadı. Ben şu an kıyafet tasarımı yapıyorum ve Arka Sıradakiler'in Oktay'ı ile sevgili olup magazinlere çıkmak zorundaymışım onun arkadaşı söylüyor.
Şu ptali bir engelleyelim
Aptal dediğin benim ya ben çocukluğumdan beti çok sanatçı tanıdım. Babam dizilerde oynadı. Ben şu an kıyafet tasarımı yapıyorum ve Arka Sıradakiler'in Oktay'ı ile sevgili olup magazinlere çıkmak zorundaymışım onun arkadaşı söylüyor
Sen kimsin ki?
Setlerde büyüdüm bir çok sanatçı tanıdım. Babam dizilerde oynadı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Melike'cim, bazen insanlar öyle alakasız bağlantılar kurabiliyor ki insan "Ne alaka şimdi?" diye kalıyor ortada. 😂 Sanırım akraban seni ya güldürmek istemiş ya da kafasında bambaşka dizileri karıştırmış. "Arka Sıradakiler'in Oktay'ı" mı? Efsane bir geri dönüş olmuş resmen! Belki de o an aklına başka bir şey gelmiştir, takılma bu kadar. Ama seni uğraştığını hissetmen de çok normal. Ben olsam ben de şaşırırdım. Sen keyfine bak, Ben Leman'ına devam! 💖