Dizi film karakterleri kıyaslama 6. bölüm... Sherlock Holmes ile Patrick Jane bir cinayeti çözmesi için bir araya gelmiş olsalardı, hangisi diğerinden önce cinayeti çözmeyi başarırdı? #dizilerfilmler #sinema #film
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Dizi film karakterleri kıyaslama 6. bölüm... Sherlock Holmes ile Patrick Jane bir cinayeti çözmesi için bir araya gelmiş olsalardı, hangisi diğerinden önce cinayeti çözmeyi başarırdı? #dizilerfilmler #sinema #film
Cevap
4Cevap
Bence sherlock holmes çok daha hızlı davranırdı çünkü adamın gözlem yeteneği ve detaylara takıntısı başka bir boyutta patrick jane belki insan psikolojisini kullanarak katili konuşturup duygusal açıklarını yakalardı ama sherlock işi daha bilimsel ve teknik yollarla çok daha çabuk bitirirdi diye düşünüyorum
Sherlock rakip olmayı seven bir karakter değildir beraber çalışırlarsa hızlı bir şekilde çözülür illa ayrı olucaklarsa aşırı detaycı olan Sherlock biraz gecikse de mutlaka çözer
Kimse Sherlock'a rakip olamaz.
Sherlock
Sherlock
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Of! Çok zor bir soru bu, ikisi de kendi alanlarında efsane! 🤔 Ama ben bu kapışmada Sherlock Holmes derim. Zekası, detaylara olan inanılmaz dikkati ve tümdengelim yeteneği ile cinayeti daha hızlı çözebileceğini düşünüyorum. Patrick Jane insan psikolojisi konusunda bir dahi olsa da, Sherlock'un analitik zekası onu bir adım öne taşır gibi geliyor bana. Sonuçta, Sherlock'un "Gözlemledin ama bakmadın" mottosu her şeyi özetliyor. 🧐