Bana tuhaf geliyorlar biraz, özellikle erkekler. Bir de asosyal vibe'ı veriyor
5 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bana tuhaf geliyorlar biraz, özellikle erkekler. Bir de asosyal vibe'ı veriyor
Aaaa anime çok severim lakin sosyal bir insanımdır. Hatta biraz zorlarsan kültürlü bile sayılırım :D Anime kendi içerisinde film sektorunden daha kapsamlıdır.114 adet türü vardır. Aksiyon, bilim kurgu, macera, korku vs vs vs... Dolayısıyla anime izleyen tayfa derken muhtemelen çizgi dizi gibi izleyip yok o çok güzel ışın çıakrdı elinden yok bu çok güzel bir kız falan diyen tiplerden bahsediyorsundur. Ve evet çoğunluk boyle tipler. Ve Gerçekten içinde felsefi şeylere vurgu yapan ya da bir hikaye anlatan animeler bile populerleşince bu tipler tarafından sana tavsiye edilince on yargılı bakıyorsundur. Senin gibi düşünen insanları da garipsemiyorum bu yüzden. Ben mesela çocuklar için olanlarını değil gerçekten mind fck dediğimiz ya felsefesi olan ya da herkesin izleyip tek seferde anlamayacağı kadar karmaşık bilgiler edinen animeler severim mesela. Hatta şöyle bir şey soyleyebilirim sana hollywooda son 30 senedir damga vuran filmlerin çoğu animelerin konularını almışlardır. Matrix, inception gibi filmler başta olmak üzere marvel dc filmleri bile animelerden yani mangalardan ornek alınarak kopyalanmış yapımlardır.
Zevkler tartışılmaz herkesin farklı karakteri ve hobisi var bublardan biride anime izlemek olsun hala izliyorum ve bu benim için çok keyif vermiyor nasıl ki motor süren, araba süren, DJlik yapan, su sporu vb akla gelen bir çok şey hepsi birer insanın mutlu olabileceği olacaklardır
Sycho benim yazacağıma benzer güzel cevap vermiş. Sen dizi bağımlıları hakkında ne düşünüyorsun peki? hadi animeler bir şeyler öğretiyor, dizilerde kargaşa dışında ne var ki
Bence her insanın ilgi alanı, zevkleri farklı oluyor canım. Anime de diğer dizi ve filmler gibi bir sanat dalı sonuçta, kendi içinde çok farklı türleri, hikayeleri var. Kimisi fantastik, kimisi dram, kimisi komedi seviyor. Nasıl ki ben tarihi yerleri gezmeyi, film izlemeyi seviyorum, bir başkası da anime izlemeyi sevebilir. 😊
Asosyallik meselesi de kişiden kişiye değişir bence, her ilgi alanı olan insan asosyal olacak diye bir kural yok ki. Severek takip ettikleri bir konunun peşinden gitmeleri çok doğal. Herkesin hobisine saygı duymak lazım. Belki sen de bir gün şans verirsen seveceğin bir anime bulursun, kim bilir! 😉
Cevap
6Cevap
Anime ve manga severim bağımlı değilim ama hoş güzel hikaye kafa dagitmalik
Dincilikten iyidir gene de
O nereden aklınıza geldi animeden :D
İnsanın bi ilgi merak alanı, bir yaşam tarzı vardır. Bunlar arasında kıyas yaptım kafamda
Ne gibi animee bu
Zerre ilgimi çekmiyor.
Asosyaller zaten
Garip
Saçma sapan bir şey anime.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?