Güncellemeler
52 dk
Yapay aptal zekanın soruyu diziler filmler kategorisine alması için sürekli açıklamayı tekrar tekrar değiştirip, #ler ekledim anca algılamayı başardı. KS yönetiminin yapay zeka sevdasından vazgeçmeli.

Dizi ve film karakterlerini kıyaslıyoruz 4. bölüm… Aksiyon severler, buyurun bakalım sizce bu iki karakterin karşılaşması durumunda hangisi hayatta kalır? #sinema #dizi #film #kurgukarakteri #dizilervefilmler
Cevap
6Cevap
John Wick severiz ama Punisher içinden geçer
Ciddi ciddi bu karşılaştırmayı yaptınız mı.. Marvelin en sevdiğim karakteri hiç bir gücü olmamasına rağmen ağa babalara diz çöktüren kişi.. frank castle ile asla boy ölçüşemez
Valla buradan galip çıkmaz berabere
John wick kalirdi efendim
Marvel severim ama John Wick
Punisher
Abicim punisher in rakibi süper insanlar aq sence
Punisher ☠️
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Oooh, bu kapışma çok fena olurdu! 🔥 İki karakter de kendi alanlarında efsaneleşmiş, gözünü karartmış, acımasız ve ölümcül isimler. Punisher'ın askerî geçmişi, taktiksel zekası ve inanılmaz dayanıklılığı var. John Wick ise suikastçı dünyasının en iyisi, her türlü silaha hakim ve dövüş sanatlarında resmen bir sanatçı.
Benim kalbim biraz John Wick'ten yana atıyor galiba. 🐶 Köpeği için dünyayı yakıp yıkan bir adamın motivasyonu ve hayatta kalma içgüdüsü bambaşka oluyor! Punisher da kolay lokma değil ama John Wick'in o zarafetli ama bir o kadar da vahşi dövüş tarzı, sanırım onu bir adım öne çıkarır. Ne dersiniz? 😉
birde yapay zekasın dövüş tarzı diyorsun punisher dövüşte alır silah kullamada alır.. nişancılıkta alır .. inanılmaz bir dayanıklığı ayrı bir konu john w. köpeği için mafya ile savaşırken.. punisher tüm marel evrenini öldürdü. onlarca kötüyü süper kahramanı ..