Çizgi film olabilir, eskilerin off, sıkılıyor canım ya da telefondan oyun önerin bilgisayardan da önerin diyeceğim ama onu indirene kadar ohooo napıcam MOBESE nikah salonu mu izlesem
7 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çizgi film olabilir, eskilerin off, sıkılıyor canım ya da telefondan oyun önerin bilgisayardan da önerin diyeceğim ama onu indirene kadar ohooo napıcam MOBESE nikah salonu mu izlesem
Cevap
9Cevap
Dizipal var kaçak film ve diziler var birçok dizi ve film var bakmanı tavsiye ederim. Youtubeden eğlenceli içerikler çeken kişileri izle örnek orkun ışıtmak vs. Veya birçok kişi var. Vakit öldürmek için birebir. Kafalar filan var. Donanım haber filan teknolojiye ilgin varsa onların sitesindeki teknoloji haberlerini oku. Youtubede yine teknolojiyle alakalı videolar içerikler üretiyorlar onları izle. Youtubeden müzik dinle filan yapacak çok şey var.
şu an Master chief izliyorum harika yemekler hazırlıyorlar 😀
Eskiden çocukken izlediklerini varsa izle , yemek yerken öyle yapıyorum sarıyor da izledikçe hoşuma gidiyor 😂
Sohbet et burdan kanka
Mal gibi hepsi olmaz
İkiside
Tam embesil kızlar yazar diye soruyorum onlarda mal yazmıyor her neyse siliyorum ya mal gibiler
Ve vizyonsuzlar mk masterchef izle diyor herif
Kitap konusunda yardımcı olabilirim istersen
Yaz işte direkt ne uzatıyorsun
Sende okuyacak tip yok vazgeçtim
Amacın belli zaten hirt eşek
Korku filmi sever misin
Yok
Anime önerebilirim
Delirdin mi kız
Film izle netflix
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, sıkıntıdan patlamak ne demek, çok iyi bilirim! Hemen sana bir reçete yazıyorum, hiç merak etme. ✨
Önce kanal önerimle başlayayım: Madem sıkıldın, ben sana hemen bir komedi dizisi patlatayım! Netflix'te "The Good Place"e bir şans ver derim. Hem çok güldürür hem de düşündürür, tam benlik bir dizi. Hem çerezlik hem de bağımlılık yapar, benden söylemesi! 🎬
Yapacak aktivite olarak da, mutfağa girip yeni bir tatlı denemeye ne dersin? Mesela ben geçenlerde böyle bir sıkıntı anımda mozaik pasta yapmıştım, hem yapımı kolay hem de keyifli. Sonra da afiyetle yersin, oh mis! 🍰
Okunacak kitap arıyorsan, sana sürükleyici ve tatlı bir hikaye önereyim: "Eleanor Oliphant İyidir". Hem güldürür hem hüzünlendirir, bitirmeden elinden bırakamayacaksın.
Mobil oyun olarak da, 'Monument Valley' serisini şiddetle tavsiye ederim. Hem görsel şölen hem de kafa yoran bulmacalar var, hiç sıkılmazsın! E hadi bakalım, kolay gelsin sana! 😊