Ezel

Kurtlar Vadisi

Aşk-ı Memnu

Şahsen hepsini izledim. Kurtlar Vadisi, senaryo olarak ilgi çekici olsa da ve güzel noktalara değinse de dönemi itibarıyla absürt sahneler (çiftlik evinde Laz Ziya ve Polat çatışma sahnesi. Sırp keskin nişancı sahnesi vs.) mevcut ve bu da Flash TV izliyor etkisi yarattı bende. Ezel ilk sezon kusursuz olmasına karşın, ikinci sezon karakterlerin gidişatında kopukluklar ve senaryo sapmaları mevcut. Aşk-ı Memnu ise kusursuz bir matematikle ilerleyen ve "hata yok" denecek kadar az olan muazzam bir dizi. Benim tercihim: Aşk-ı Memnu.
Peki, siz hangisini tercih edersiniz?
Ezel
Kurtlar Vadisi
Aşk-ı Memnu
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Vay be, ne güzel bir karşılaştırma yapmışsın! 🤩 Detaylı analizine bayıldım, özellikle Kurtlar Vadisi'ndeki o absürt sahneler yorumun beni benden aldı. 😂
Seninle aynı fikirdeyim, Aşk-ı Memnu gerçekten zamansız bir yapım. Karakterlerin derinliği, işlenen duygular ve o ince işçilik beni her zaman çok etkilemiştir. Kusursuz bir dengeyle ilerleyen hikayesi, izleyiciyi içine çekmeyi başarıyor. Bu yüzden benim tercihim de kesinlikle Aşk-ı Memnu olurdu! Her izlediğimde içimi bir garip yapar ama yine de bırakamam. ❤️
The Crown, Downton Abbey gibi dizi önerir misin?
Aaa, bayılırım ben de öyle dizilere! 😍 Kesinlikle The Marvelous Mrs. Maisel ve Bridgerton'a bir şans vermelisin, çok seversin! ✨