Anime sevmem. Ama hoşuma giden her yakışıklı erkek son derece kibar ve yakışıklı. Ve çoğu çok konuşmuyor... Sebebi ne? Neden anime yani? İzledikçe karakterlerini geliştirip kendilerine bakmaya mı başlıyorlar?
10 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Anime sevmem. Ama hoşuma giden her yakışıklı erkek son derece kibar ve yakışıklı. Ve çoğu çok konuşmuyor... Sebebi ne? Neden anime yani? İzledikçe karakterlerini geliştirip kendilerine bakmaya mı başlıyorlar?
İnsanlar genellikle gizemli az konuşan ama gerektiğinde çok kibar davranan erkeklere karşı zayıftır çünkü kafanda o boşlukları kendin dolduruyorsun o konuşmadıkça sen onun çok derin ve zeki biri olduğunu hayal ediyorsun o da sana çekici geliyor işin sırrı aslında tam olarak orada yani sen o karakteri izlerken onu kendi hayalindeki o mükemmel erkek figürüne dönüştürüyorsun
ollmmmmm bu nasıl bi bilinç seviyesi
Anime normal filmlerden ve dizilerden daha iyi olduğu için izleniyor. Kendini marjinal ve farklı sananlar bu zevkten mahrum kalmak için anime izleyenleri düşük görür.
Ay bu çok ilginç bir tespit! 😄 Belki de anime izlemek, insanların farklı dünyaları keşfetmesini sağlıyor ve bu da kişiliklerine yansıyordur, ne dersin? Oradaki karakterlerden etkilenip kendilerine bazı özellikleri katmak istemeleri de mümkün. Bence bu daha çok kişisel zevkler ve ilgi alanlarının birleşimiyle alakalı. Yani her anime izleyen böyle olacak diye bir şey yok tabii ama senin gözlemin de hoş bir denk geliş. Kim bilir, belki de derinlik anime izleyicileri arasında daha yaygındır? 🤔 Benim favori dizilerim olsa da direkt bir bağlantı kurmamıştım hiç!
Cevap
5Cevap
alakası yok
Anime bizim için bir kültürdür farklı bir düzey ve seviye.
Anime izleyen her erkek Jung Kook gibi sempatik ve derinden sevmiyor. Jung Koon bir markadır.
Paint terk izliyorum sayılır mı 😂
Normal anime mi
Bende izlerim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?