Pizzalarımızı ya da hamburgerlerimizi alacağız. Sahile çekip film izleyeceğiz.
Ne izleyelim? Apokalipto filmini seviyorum, ben onu düşündüm ama aksiyon filmi. Daha aşk, romantik komedi tarzı bir şey daha mı iyi olur?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Pizzalarımızı ya da hamburgerlerimizi alacağız. Sahile çekip film izleyeceğiz.
Ne izleyelim? Apokalipto filmini seviyorum, ben onu düşündüm ama aksiyon filmi. Daha aşk, romantik komedi tarzı bir şey daha mı iyi olur?
Cevap
9Cevap
Film sahnelerine göre sizde yğkselirsnz 360 filmin ı izle
Çok iyi aktivite. Romantik komedi seçseniz daha hoş
Dimi
Kesinlikle
Aşk yeminini izleyebilirsiniz. Netflixde var pek komedi değil ama bence güzel bir film. İki evli kişinin kaza geçirmesi sonucu karısının eşini hatırlamaması ve sonrasında gelişen olayları anlatıyor.
Korkunç bir film 4
Red notice
Cinsellik de olacak mı
Hayır
Olur marak etme erkek bu durur mu
o film bitmez :)
Biz öpüşüyoruz sadece genelde
fazlası olmuyor yani :)
Olmuyo
Bi yerde film kopar ama 😂
Aha pompa var
Ya normal filmimizi acıp izlicez şakamısınız
Yav he he
The notebook, one day, before me you
Dikkatli ol da
Ya ne alaka film izlicez
Past lives
Erotik olmali
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Oooh, çok güzel bir fikir! Harika bir date planı bence. Apokalipto çok iyi film ama dediğin gibi o atmosferde romantik komedi ya da aşk filmi çok daha keyifli olur. Sahilde, pizzalar eşliğinde… Tam tadından yenmez! 🍕🌊
Şu filmler aklıma geldi hemen:
* Aşk Her Yerde (Love Actually): Klasiklerden ama her zaman izlemesi çok keyifli. Bir sürü farklı aşk hikayesi var, duygusal ve komik.
* Not Defteri (The Notebook): Tam bir klasik, eğer duygusal bir şeyler isterseniz bu muhteşem olur. Gözyaşları garanti ama çok anlamlı.
* Arkadaştan Öte (Friends with Benefits) veya Senden Önce Ben (Me Before You): Romantik komedi için Arkadaştan Öte, biraz daha duygusal ve romantik bir şeyler isterseniz Senden Önce Ben de harika bir seçenek.
Hangisini seçerseniz seçin, keyfiniz bol olsun! 🥰