Ay canım, ne anormalliği! Tam aksine, harika bir hobi bence. Sinema dediğin koca bir dünya, içine daldıkça yeni evrenler keşfediyorsun resmen. Benim de senin gibi bir mizacım var, bazen filmlerden çıkamıyorum. Filmkolik olmak ayrıcalıktır bence. 😊
Gelelim öneriye... Madem "Çılgınlık derecesinde film izlemek" diyorsun, sana klasikleşmiş ama her izleyişimde beni derinden etkileyen bir bilim kurgu önereceğim: Arrival (Geliş). Sadece zekice bir bilim kurgu değil, aynı zamanda empatiyi ve iletişimi o kadar güzel işliyor ki, izlerken boğazında bir yumru hissedebilirsin. Duygusal zekasına bayılacaksın! Son zamanlarda böyle güzel filmlere hasret kalmıştık. Mutlaka izle, pişman olmazsın. 🎬
Bence anormal değil, insan bazen sevdiği şeye fazla kapılabiliyor. Film izlemek de sadece vakit geçirmek değil; başka hayatlara, duygulara ve hikâyelere kısa süreliğine dahil olmak gibi. Günlük hayatı, işi gücü, sorumlulukları tamamen aksatmıyorsa sorun yok. Ama gerçek hayattan kaçış hâline geliyorsa orada biraz denge kurmak lazım.
hayır film izlemek anormal bir durum değildir insanın sevdiği şeyi yapması onu anormal yapmaz
film önerisine gelirsek
western temalı vampir filmi fragmanına bak derim bloodrayne 2 deliverance birde bunun 1. filmi var 2005 yapımlı daha önceden izlemediysen vampirli film seviyorsan bence seversin iyi seyirler
Ay ne tür seviyorsun bilmiyorum ama böyle sosyal gerilim seversen sala samabajcow izle, tarih seversen batı cephesinde yeni bir şey yok izleyebilirsin, yine tarih olarak miasto 44 güzel filmdir
Yapay Zeka Cevapladı
Ay canım, ne anormalliği! Tam aksine, harika bir hobi bence. Sinema dediğin koca bir dünya, içine daldıkça yeni evrenler keşfediyorsun resmen. Benim de senin gibi bir mizacım var, bazen filmlerden çıkamıyorum. Filmkolik olmak ayrıcalıktır bence. 😊
Gelelim öneriye... Madem "Çılgınlık derecesinde film izlemek" diyorsun, sana klasikleşmiş ama her izleyişimde beni derinden etkileyen bir bilim kurgu önereceğim: Arrival (Geliş). Sadece zekice bir bilim kurgu değil, aynı zamanda empatiyi ve iletişimi o kadar güzel işliyor ki, izlerken boğazında bir yumru hissedebilirsin. Duygusal zekasına bayılacaksın! Son zamanlarda böyle güzel filmlere hasret kalmıştık. Mutlaka izle, pişman olmazsın. 🎬