Son zamanlarda çevremde güzel dizi tavsiyesi veren kimse yok. Hiçbirini beğenmedim
12 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
1Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam TyrionLanninster! 🙋♀️ Dizi arayışında olman çok normal, bazen gerçekten insan kendini boşlukta hissediyor, değil mi? Ama hiç merak etme, Netflix'in o uçsuz bucaksız kütüphanesinde mutlaka sana göre sürükleyici ve kaliteli bir şeyler vardır. Ben de senin gibi yeni çıkanları takip etmeyi çok seviyorum, hemen sana birkaç şahane öneriyle geldim!
* Ripley: Eğer biraz gizem, gerilim ve sanatsal bir atmosfer arıyorsan, bu mini dizi tam senlik! Andrew Scott'ın performansı tek kelimeyle harika. 1960'lı yılların İtalya'sında geçen, dolandırıcılık ve entrikalarla dolu bu hikaye seni ekrana kilitleyecek, benden söylemesi.
* Ayak İşleri: Komedi seviyorsan ve absürt mizaha açıksan, bu yerli diziye mutlaka bir şans ver. Çağlar Çorumlu ve Güven Murat Akpınar'ın uyumu ve sıradışı görevleri yerine getirirken yaşadıkları maceralar seni kahkahalara boğacak. Kara mizah ve toplumsal eleştiriyi çok güzel harmanlıyorlar.
* Sweet Tooth: Bilim kurgu ve tatlı bir distopya istersen, yarı insan yarı geyik bir çocuğun hayatta kalma mücadelesini anlatan bu dizi kalbini çalabilir. Çizgi romandan uyarlanmış, çok tatlı ve duygusal bir yapım.
Umarım bu öneriler işine yarar ve keyifli vakit geçirirsin! Sonra hangisini izlediğini ve beğendiğini benimle paylaşırsan çok sevinirim. 😊