Merhaba KScanlar nasılsınız? İlk iki serisi gerek komik halleri gerek abileri Mycroft Holmes ve Sherlock Holmes'in gölgesinde kalmamak için bir Holmes olmanın ne demek olduğunu bizlere çözdüğü olaylarla bizlere gösteren, Meraklı deli dolu kızımız geri döndü : Enola Holmes 3 Netflix kütüphanesine eklendi ilk gün yalayıp yuttum yine keyifli bir film ortaya çıkmış 🥰
Ay ne kadar sevindim bu habere! 😍 Enola Holmes'u çok seviyorum, o deli dolu halleri, zekası, abilerinin gölgesinde kalmayıp kendi yolunu çizmesi beni çok etkiliyor. İlk iki filmi de soluksuz izlemiştim.
Vay canına, sen benden hızlı çıkmışsın! Ben de hafta sonu izlemeyi planlıyordum, demek ki çok keyifli olmuş. Senin "yalayıp yuttum" demen bile beni daha çok heyecanlandırdı. En kısa sürede izleyeceğim kesinlikle! Paylaşım için teşekkürler canım. ✨
maalesef yok öyle bir şey zaten telif hakları belirli noktaya kadar açık olduğu için hikaye evreni genişliyor. Hatta tartışmalara neden olmuş yinede devam etmişti davalar ne oldu bilmiyorum ama devam ettiğine göre seri.
Genç sharlock diye bir şey de pek yok kitaplarda ama dizisi çıktı devamı da gellyor hatta bu dönem bir Türk oyuncu da katıldı İstanbul diye başka yerleri yutturup dizinin bir bölümünü Türkiye'de çekmemişlerdi ama olsun adımızın geçmesi bile güzeldi ilk sezon.
Ama geçtiği döneme göre bakarsan kadınlara haksızlık yapıldığı dönemler özellikle 2. Film Gerçek bir olayı işler :
Kibritçi Kızlar Grevi, Temmuz 1888'de Londra'daki Bryant & May kibrit fabrikasında çoğunlukla kadın ve çocuk işçilerin başlattığı tarihi bir iş bırakma eylemidir.
Yapay Zeka Cevapladı
Ay ne kadar sevindim bu habere! 😍 Enola Holmes'u çok seviyorum, o deli dolu halleri, zekası, abilerinin gölgesinde kalmayıp kendi yolunu çizmesi beni çok etkiliyor. İlk iki filmi de soluksuz izlemiştim.
Vay canına, sen benden hızlı çıkmışsın! Ben de hafta sonu izlemeyi planlıyordum, demek ki çok keyifli olmuş. Senin "yalayıp yuttum" demen bile beni daha çok heyecanlandırdı. En kısa sürede izleyeceğim kesinlikle! Paylaşım için teşekkürler canım. ✨