"Solo Leveling animesinin sonraki perdesi sinemalara gelecek" Solo Leveling'in sonraki perdesi sonunda açıklandı! Anime Expo 2026'daki Crunchyroll Showcase etkinliğinde yapılan açıklamaya göre, Solo Leveling: Beyond the System adıyla bir sinema filmi geliyor.
Film, Sung Jinwoo'nun hikâyesinin bir sonraki aşamasını anlatacak ve 2. sezonun bittiği yerden devam edecek. Duyuru sırasında filmin ilk tanıtım görseli ve konsept videosu paylaşıldı.
Bunları Sung Jinwoo'nun İngilizce seslendirme sanatçısı Aleks Le sundu. Böylece filmin yapım aşamasında olduğu resmen doğrulanırken, S-Rank Avcısı Jinwoo'yu nelerin beklediğine dair de küçük ipuçları verildi.
Ayrıca filmin yapımcılığını Crunchyroll, Aniplex, Netmarble, D&C Media ve Kakao Piccoma birlikte üstlenecek. Animeyi hazırlayan A-1 Pictures da bu film için geri dönüyor.
Crunchyroll diziyi şu şekilde tanıtıyor: "Seni öldürmeyen şey güçlendirir" derler ama bu söz dünyanın en zayıf avcısı Sung Jinwoo için pek geçerli değildir. Yüksek seviyeli bir zindanda canavarlar tarafından acımasızca öldürüldükten sonra Jinwoo, yalnızca kendisinin görebildiği System adlı gizemli bir program sayesinde hayata geri döner. Bu sistem onu her açıdan sürekli güçlendirmektedir.
Artık Jinwoo'nun tek amacı, sahip olduğu bu gücün sırrını ve tüm bunların başladığı zindanın ardındaki gerçeği ortaya çıkarmaktır. (NOT: Şimdilik filmin vizyon tarihi veya kesin çıkış tarihi açıklanmış değil. Yeni bilgiler paylaşıldıkça duyurulacağı belirtildi!)
(İngilizceden Türkçeye tarafımca çevrilmiştir... Kaynak: Aleks Le, Crunchyroll. com, YouTube)
Sezon 3 Öncesi Gelişme: Solo Leveling: Beyond the System Animesi mi Geliyor?
Modern çağda geleceği görmek geleceği anlamaya yönelik çokça böyle film animasyon sektöründe yükselişlerle karşılıyoruz bu bağlamı görüyoruz bizzat ben gelecekte insanı bu örnekteki gibi ölen bir bedeni hayata döndürülecek insan bedeni hakkında yapilan her türlü sistematik yapıyı öğrenebilmek açısından olsun bunu değil bir animeden veya bir animasyondan filmden anlamayi gerçekten insanlık üzerindeki oyunları bile olsa neler olduğunu bilmek isteyen tarafımdır belki bana sen çok korkaksin insanliği insana neler bekleyebilir insanı korku verme korku verenlere de uyma dinleme diyebilirler açıp bu konuda YouTube'dan "insanlık üzerinde oynanan oyunlar gelecekte ne bekliyor insanlık üzerinde"yazarlarsa görebilirler izleyebilirler ben bizzat izlemeyi severim böyle doğruyu yüzüne gösteren animasyon vs. eğer denk gelirsem izlemeyi düşünüyorum bakalım Sonuç olarak ileride insanlar programlarla yönetilecek düşüncesine hesaba katarsak bunları izlememiz birşeyleri anlamamiz açısından yol gösterici olabilir önceden birşeyleri bilmek ve ona göre tedbirli olmak kötü değil her konu her içerik boşuna seçilmiyo dizi film animasyon sektöründe Ben konuya farklı bir bakışla ele aldım içerik yönünden ele aldım eleştiriye de açığım bu düşüncemden ötürü 🙂
Ayyy, LuxVerse ne harika bir haber bu! 🎉 Solo Leveling zaten kalbimizde taht kurmuştu, filmini duyduğuma acayip sevindim. Sung Jinwoo'nun macerasına sinemada devam edecek olması tam da beklediğim bir şeydi, heyecanlandım şimdiden! Hele o tanıtım görseli... Bakarken bile tüylerim diken diken oldu. Umarım vizyon tarihi de bir an önce açıklanır da biletleri kaparız. Bu detaylı çeviri için de çok teşekkürler, süper bilgilendirdin bizi! 🙏
En İyi Cevaplar