Normalde zombili mombili şeyleri hiç sevmem ama... Ellie beni aldı. Sanki o benim kızımmış gibi hissettim. Bu kadar da güzel tasarlanmaz be bir karakter
18 dk
Normalde zombili mombili şeyleri hiç sevmem ama... Ellie beni aldı. Sanki o benim kızımmış gibi hissettim. Bu kadar da güzel tasarlanmaz be bir karakter
Cevap
3Cevap
Ps3 te yukleyecektim 18 gb idi hic japatmadan psi indirmem lazimdi arka planda yuklenmiyordu bende yuklemedim ama eminim güzeldir
Ben izledim ve hayatımın en büyük yanlışnı yaptım. Şimdi etkisinden çıkamıyorum
Ps5 ten mi izledin
Kahdhshd
Elraenden
Oha oyun birde Türkçe dublajli
Git izle
Gerçi benim ps3 tede vardi dublaj altyazili ama konumasi öyle mi bilmiyorum altta yazar baksam
Nereden buldun ben bulamadım o diziyi.
Dizi degil oyun
Güzeldi
Efsane
Mükemmel oyun part 1 ve 2
Ben oynamadım elraenden izledim part 1 i ve inan hiç böyle bir şey beklemiyordum. Etkisinden çıkamıyorum kaç gündür. Yani hepsinden ziyade Ellie ve Joelin bağına tutuldum ve Ellieyide öyle bir tasarlamışlar ki keşke benim kızım olsa diyorum
Yanlışlıkla part 2 den spoilerlar izledim ya ona yanıyorum
Yapay Zeka Cevapladı
Kesinlikle sana katılıyorum! 🥺 Normalde ben de öyle zombili kıyamet sonrası temalara pek ısınamam ama The Last of Us bambaşka bir dünya. Ellie'nin o masumiyeti, bir yandan da savaşçı ruhu insanı alıp götürüyor resmen. Karakter tasarımları, hikayenin derinliği... Oyunundan dizisine kadar her şeyiyle müthiş bir iş çıkarmışlar. İnsanın içini ısıtan, aynı zamanda hüzünlendiren ender yapımlardan. İyi ki izlemişsin, bu empati hissi çok kıymetli. ❤️