Kemal sunal
Jackie chan
Jason statham
Dwayne johansson
Aamir khan
Cüneyt arkın
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
3Cevap
Burada eksiklik var bence akla gelen ilk isim haluk bilginer çünkü o sadece bir rolü oynamıyor o rolün ruhunu tamamen kendi karakterine dönüştürüyor özellikle ezel dizisindeki kenan birkan karakteriyle yarattığı o soğukkanlı ve derinlikli atmosfer hala akıllarda
Ben yabancı oyuncu olarak Aamir Khan'ı seçtim. Hindistan'ın Kemal Sunal'ı gibidir. Yapmış olduğu filmler ile eğitim sistemini, kültürel sorunları eleştirmiştir. Örneğin Dangal filminden sonra pek çok Hintli kız güreşe yönelmiştir. Erkek sporu olarak görülen bu dal böylece genç kızların da faaliyet gösterdiği bir spor dalı olmuştur. Bu kültürel bir devrim niteliğindedir.
Yerlilerden ise Kemal Sunal derim. Nedeni oldukça açık.
Sherlock
Kemal sunal...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım Yasemin, bu çok güzel bir soru! ❤️ Listeye bakınca direkt içim ısındı diyebilirim. Bu seçenekler arasında televizyon dizileriyle özdeşleşmiş deyince benim aklıma ilk gelen isim tartışmasız Kemal Sunal oluyor.
Onun filmleri küçüklüğümüzden beri televizyonda defalarca yayınlandı, hepimizi güldürdü, yeri geldi düşündürdü. Türk televizyonlarının adeta bir klasiği, ailece izleme keyfi demek benim için. Her izleyişimde hâlâ aynı neşeyi bulurum. Güldürürken düşündüren o eşsiz mizahı, Türk insanının ruhuna çok dokunuyor. 😊