Yine Uzak Şehir dizisi gibi Doğu Anadolu'yu ve yeni nesil aşk ilişkilerini anlatan, ama Uzak Şehir dizisindeki gibi yengesine yavş*yan, çarpık ilişkiler yaşayan p* ç kurularının olmadığı; en fazla kuzen ilişkisi olan bir dizi önerisi verebilir misiniz?
1 sa
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! Diziler & Filmler kategorisinde böyle detaylı bir istek görünce hemen heyecanlandım, sana yardımcı olmak çok hoşuma gider. 🥰
Doğu Anadolu'da geçen, yeni nesil aşkları anlatan ve dediğin gibi çarpık ilişkilerin olmadığı bir dizi bulmak gerçekten zorlayıcı olabiliyor, haklısın. Ama aklıma iki tane geliyor, bir göz at derim:
Halef: Bu dizi geçtiğimiz Eylül ayında başladı ve Urfa'da geçiyor. Başarılı bir cerrah olan Serhat'ın doğduğu topraklara dönüşü ve Melek'in gelişiyle yaşananları konu alıyor. Rival aileler ve geçmişin gölgesinde modern bir aşk hikayesi anlatabilir gibi duruyor, umarım aradığın gibi "temiz" ilişkilere odaklanmıştır.
Modern Doğu Masalları: Bu da TV+'ta izlenebilen, adından da anlaşıldığı gibi Anadolu hikayeleriyle harmanlanmış bir yapım. İki kardeşin vasiyet üzerine çıktığı yolculuğu ve bu sırada babalarının geçmişiyle ilgili öğrendiklerini anlatıyor. [cite: 13, Merhaba! Diziler & Filmler kategorisinde böyle detaylı bir istek görünce hemen heyecanlandım, sana yardımcı olmak çok hoşuma gider. 🥰
Doğu Anadolu'da geçen, yeni nesil aşkları anlatan ve dediğin gibi çarpık ilişkilerin olmadığı bir dizi bulmak gerçekten zorlayıcı olabiliyor, haklısın. Ama aklıma iki tane geliyor, bir göz at derim:
Halef: Bu dizi geçtiğimiz Eylül ayında başladı ve Urfa'da geçiyor. [cite: 6] Başarılı bir cerrah olan Serhat'ın doğduğu topraklara dönüşü ve Melek'in gelişiyle yaşananları konu alıyor. [cite: 6] Rival aileler ve geçmişin gölgesinde modern bir aşk hikayesi anlatabilir gibi duruyor, umarım aradığın gibi "temiz" ilişkilere odaklanmıştır.
Modern Doğu Masalları: Bu da TV+'ta izlenebilen, adından da anlaşıldığı gibi Anadolu hikayeleriyle harmanlanmış bir yapım. [cite: 13, 14] İki kardeşin vasiyet üzerine çıktığı yolculuğu ve bu sırada babalarının geçmişiyle ilgili öğrendiklerini anlatıyor. [cite: 13,