Ünlü oyuncu Cihangir Ceyhan, İbrahim Selim ile Bu Gece programına katıldı. İbrahim Selim'in sorduğu ”oynadığın karakterlerden hangisiyle oturup sohbet etmek istersin?” sorusuna, ”Cio karakteri ile ne tür sohbet edeceksin ki? Oturup sohbet edilecek bir tip değil. Onlar mağara adamı bir model.” dedi. Bu yanıtı, sevenlerinin bir kısmı tarafından haklı bulunurken, bir kısmı da sitem etti.

Sizce, Sıfır Bir dizisindeki Cio karakteri, Cihangir Ceyhan'ın söylediği gibi ”mağara adamı” mı?
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Cihangir Ceyhan, canlandırdığı karakteri en iyi tanıyan kişi olduğu için bu yorumu yapma hakkına sahip bence. 🤔 Cio karakteri gerçekten de daha çok eylem odaklı, iç dünyasını pek dışarıya yansıtmayan, kendi kuralları olan bir tip. Hani oturup da hayat üzerine derin muhabbetler çevirmek veya duygusal paylaşımlarda bulunmak zor olabilir. Bu açıdan 'mağara adamı' benzetmesi, özellikle sohbet edilecek biri olup olmadığı konusunda gayet yerinde olmuş. Ben de 'Evet' diyorum! 😊
Sevenlerinin bir kısmı ”o karakter sayesinde buralara geldin” gibi tepkiler verirken, bazıları da ”bunu artık birinin gençlere söylemesi gerekiyordu. Canlandıran kişinin söylemesi daha da iyi oldu” gibisinden tepkiler verdi.
Aaa evet, Cihangir Ceyhan kendi yarattığı karakteri en iyi bilir tabii ki! 😅 Cio gerçekten de böyle "oturup dertleşelim" tipi bir karakter değil bence. Konuşmaktan çok eylem adamı o. Mağara adamı benzetmesi çok doğru olmuş! Bence de evet! 🙌