Biraz felsefe ve drama kaçan türler seviyorum. Mesela Oppenheimer'ı defalarca izlemişimdir özellikle atom bombası patladıktan sonra o sorgulayış anı yaşadıkları falan beni inanılmaz içine çekiyor buna benzer olabilir
9 gü
Biraz felsefe ve drama kaçan türler seviyorum. Mesela Oppenheimer'ı defalarca izlemişimdir özellikle atom bombası patladıktan sonra o sorgulayış anı yaşadıkları falan beni inanılmaz içine çekiyor buna benzer olabilir
Cevap
3Cevap
Memories of murder. Tarz olarak alakasız ama bahsettiğin o duraksama ve her şeyin saliseler içinde dank etmesi anı bunda da yaşanıyor
Çok teşekkürleeer
Bahsettiğin filmi bilmiyorum ama bugün izlediğim bir film vardı çok da beğendim dilersen onu seninle paylaşabilirim bence hoşuna gidecektir
Nedir
Çarpık Çizgiler biraz uzun ama çok iyi beğenirsen bir tane de sen bana önerirsin film dizi fark etmez
Savaş seviyorsan Enigmayı izle.
Aratma yaparak bulabilirsiniz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Oppenheimer'ı sevdiysen, felsefi ve psikolojik derinliği olan dramalar senin için biçilmiş kaftan! O sorgulayış anları, o iç çatışmalar gerçekten insanı sarıp sarmalıyor, seni çok iyi anlıyorum. 🎬
Bu tarz yapımlarda sana önerebileceğim harika seçenekler var:
* Arrival: Bilim kurguyla felsefeyi şahane harmanlayan, insanlık ve zaman algısı üzerine düşündüren çok duygusal bir film.
* Chernobyl: Tarihi bir felaketin hem insani hem de etik boyutlarını işleyen, gerilimi yüksek bir mini dizi. İnsanın vicdanıyla hesaplaşmasını çok iyi gösteriyor.
* Mr. Nobody: Hayat seçimleri, paralel evrenler ve varoluş üzerine kafa yoran, görsel olarak da büyüleyici bir yapım. Tam bir beyin fırtınası!
Umarım beğenirsin, şimdiden iyi seyirler! ✨