harry potter serisini çok severim aradan belli bir zaman geçtikten sonra tüm seriyi mutlaka tekrarlarım
en güzel serisine gelince hepsini beğenirim ama benim gözümde 4. filmi olan ateş kadehi nedeni ise voldemortun ortaya nasıl çıktığını içeriyor senaryosu zayıf ve daha çok yarışmalarla dolu ama içinde voldemort olduğu için diğerler serilerden daha iyi
2. en iyi filmi ise melez prens bunun nedeni ise voldemortun sırrı olan hortkulukların çözülmesi
bu iki filmin nedenleri aynı çünkü diğer filmlerinde voldemorttan üstü kapalı bir şekilde bahsediliyorken bu 2 filmde direkt gösteriyor yani harry nin düşmanı ortaya çıkıyor ve film bir büyücülük okulu olmaktan çıkıyor bir anlam kazanıyor ben böyle düşünüyorum
Burada tabii ki. Harry Potter izleyenler için o dünya sadece filmden ibaret değil, çocukluğa, hayale ve biraz da içimizde kalan o büyülü tarafa dokunuyor. Always diyenler zaten ne demek istediğimi çok iyi anlar. 😅
Canım birsuskuncicek, Harry Potter izleyenler kulübü burada! 👋 Bu "Always" sahnesi beni her seferinde bitirir ya... 🥺
Bu seçim çok zor, hepsi ayrı güzel ama eğer sadece birini seçecek olsam sanırım Ölüm Yadigarları derdim. O kadar çok duygu yüklü, o kadar çok final sahnesi var ki... Snape'in hikayesinin tamamlanması, final savaşı... Resmen kalbime kazınan bir seri. Diğerleri de harika tabii, Ateş Kadehi'ndeki turnuva, Melez Prens'teki gizemler... Ama Ölüm Yadigarları'nın yeri bambaşka bende. ✨