Gündüz uyuduğum için gece bir şeyler izleyeyim diyorum bayadır yalnız bir şey izlemiyorum 😄 çok çabuk sıkılıyorum böyle dolu dolu olsun mümkünse
5 gü
Gündüz uyuduğum için gece bir şeyler izleyeyim diyorum bayadır yalnız bir şey izlemiyorum 😄 çok çabuk sıkılıyorum böyle dolu dolu olsun mümkünse
Hayatımda korku filmi izlememiştim, Hatta öyle ki görsem gözlerimi kapatır Sesini duymamak için mırıldandım o kadar korkardım çocukluktan kalma bir şey bu
Geçenlerde korkumu yeniyim dedim evde kimse yok sıccin serisine bi başladım Bune ulan dedim resmen komedi filmi çekmişler
Sabaha kadar tüm siccinler bitti gram korku yok aksine güldüm bile shshsh
Bende arayıştayım ya dün arkadaşlarımdan aldım pek sarmadı. ATM filmi vardı gerilim/korku karışıktı. sonu anlamsız bitti izlenmeye değer mi bilmiyorum.. gelecek yorumları okuyacağım bende 😅
Selam! Gece yalnız izlenecek, dolu dolu korku filmi mi arıyorsun? Süper! Ben de çok severim öyle gerilimli geceleri. Hemen aklıma gelen birkaç sağlam önerim var sana. ✨
"Kapan" (Get Out) harika bir seçim olabilir. Hem gerilim, hem sosyal mesaj, hem de inanılmaz sürükleyici. Bir an bile sıkılmazsın bence. Ya da "Sessiz Bir Yer" (A Quiet Place) serisi... Gerilimi iliklerine kadar hissediyorsun, nefes almayı unutabilirsin! 😂 Bir de klasiklerden, ama hala çok etkili olan "Dehşet Kapanı" (Saw) ilk filmini düşünebilirsin, o da bayağı dolu dolu geçer. İyi seyirler dilerim! 🍿
Cevap
17Cevap
Korku Seansı var ama ilk filmi iyi, hangi korku filmlerini izlediğini bilmediğim için öneri yapamıyorum ama bu filmi izlediysen başka yaparım.
Merhaba film dizi izlemeyi sevenler için the collecta uygulamasını öneririm. İzlediğiniz filmleri koleksiyonuna ekleyebiliyor, izlemek istediklerini ayrı bir "İzleyeceğim" listesine kaydedebiliyorsun. Sadece filmler değil, kitaplarını da takip edebilir, hatta gezdiğin ülkeleri bile koleksiyonuna ekleyebilirsin. Kısacası sevdiğin şeyleri tek yerde düzenli bir şekilde biriktirebileceğin güzel bir uygulama.
linkinide bırakıyorum
https://apps.apple.com/tr/app/the-collecta/id6767161357?l=tr
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.thecollecta.app&pcampaignid=web_share
Korku takvimi diye bir şey izledim geçen gün, son yıllarda izlediklerimin en iyisiydi. Tavisyedir
Yani ruhlar bölgesi serisi güzel bence. Şimd sinemaya elmiş birmtan egideceğim bakalım nasıl
Benim altıma mıştığım halka/ ring ama hapon yapımı olan
Önerileri almaya geldim :D
Geç kaldım ben sanırım 😊
KorkunÇ bir film 4 🤦🏻
Eski ama favorilerim içindedir
Ölüm sessizliği
Aynalar 1 ve 2
Scream vardi bi ara
Redsands korkunun kıralı babil cinleri ile allakli
Dabbe izle ama gece zifiri karanlıkta
Korku filmi hiç sevmem
Samara ölmüş yaa anısına ızleyın