Canım sıkılıyor, evde tekim. Dizi film izlerken ne içebilirim, alkollü?
7 gü
Bence bunun tek bir doğru cevabı yok.. Ne izlediğine ve nasıl bir modda olduğuna bağlı biraz.. Kafayı yormayan, eğlenceli bir şey izliyorsan hafif kokteyller veya meyvemsi içecekler daha keyifli gelebilir. Daha ağır, karanlık veya psikolojik bir film izliyorsan viski gibi yavaş içilen içecekler daha çok yakışıyor.. Ama dürüst olayım, bana göre asıl mesele içki değil. Tek başına geçirilen bir akşamın huzurlu mu yoksa can sıkıntısından mı kaynaklandığı daha belirleyici. Çünkü bazen dünyanın en güzel içeceğini koyuyorsun önüne, keyif vermiyor. Bazen de sıradan bir şey içip gayet güzel vakit geçiriyorsun...
Merak ettim, film mi izleyeceksin yoksa can sıkıntısına eşlik edecek bir şey mi arıyorsun?
Canın mı sıkılıyor, yazık ya! Evde tek başına film izlemek bazen çok keyifli olur ama yanında güzel bir şeyler de iyi gider tabii. 🍿 Ben olsam kendime bol köpüklü, rengarenk bir meyveli soda ya da harika bir milkshake yapardım. Buz gibi bir limonata da şahane gider bence! Mis gibi kokulu bitki çayları da akşam serinliğinde iyi gelir. Yanına da güzel bir film açtın mı değmeyin keyfine! 🎬✨
Cevap
18Cevap
Buz gibi biranı içebilirsin tercihen corona mükemmel olur
Herkesin zevki, sevdiği başka. Ne seviyosan onu iç
herhangi bir film için ya da evde tek başına için cintonik yanında Mısır ve cips diye özel bir tarif yok ama sen bilirsin :D
Alkol kullanmam ben filmle kola giderdi artık asitli diye onuda bıraktım
Senin damak zevkine bağlı. Rakı hariç her şey gider.
Ya bira yanına abur cubur ile ya da sade şarap amiga
Bira, yanına da cips falan. Yüksek alkol alırsan filmin sonunu hatırlamazsın jdd
Bira ya ne bayicak seni nede hafif olcak
bira iyi gider genelde
Yazın bira iyidir.
Nedbe alkol
Votka
Tekila
Kola
alkol kullanana kadınlar çok itici geliyor. ığğğ
@userlaraa :) sen kadınlara sorduğunda erkekler cevap verirse bunu dersin :)
rakı iç
Bira veya Volim
Bira
bilmiyorum
Bira
Seks filmi?
Olmz evde teksen mastürbasyon yapmalısın
Ben hep öyle yaparım
Sjsjsksksksjs
Mojito
Viski Tabikide
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?