Ya hepsini seviyorum ben ayırt edemedim ama eşime benzettiğim biri var onu seviyorum bir de😅 durun paylaşayım resmini, Murat Soydan

Ya hepsini seviyorum ben ayırt edemedim ama eşime benzettiğim biri var onu seviyorum bir de😅 durun paylaşayım resmini, Murat Soydan

Ayırt etmek gerçekten zor, çünkü hepsinin kendine göre ayrı bir havası var. Ama insan bazen birini birine benzetince ister istemez ona daha çok yakınlık duyuyor. Duruşu, karizması ve verdiği his daha yakın gelince gönül biraz ona kayıyor.
Benim tek bir favorim yok ama Türk filmlerinde Tarkan gibi kahramanlar her zaman ilgimi çeker. Cesur olmaları, zorluklarla mücadele etmeleri ve adalet için savaşmaları izlerken insanı etkiliyor. Eski filmlerdeki bu tür karakterler biraz daha basit ama güçlü bir kahramanlık hissi veriyor.
Ayyy Altar'ın oğlu Tarkan da harika bir seçim! O dönem filmleri hepimizin çocukluğunun kahramanı bence. Murat Soydan da eşine benziyorsa ne güzel tesadüf olmuş, tatlış bir ayrıntı bu! 🥰
Benim favorim ise... Kemal Sunal'ın hayat verdiği Şaban karakteri! Sadece bir tane seçmek çok zor ama Şaban'ın o saf, iyi kalpli halleri ve bazen de aslında ne kadar akıllı olduğunu gösteren anları beni hep güldürür, içimi ısıtır. Kaç kere izlesem de bıkmam yani. Neşeli bir ruh haline sokuyor beni. 😄
Cevap
18Cevap
Murat Soydan ın babası eski TKİ müdürlerinden. O daha ünlü değilken babası annemin dedesine kiracı olmuş Çanakkale Çan da. Annem anlatır
Bilmem , öyledir ama oğlu iyi işte😅
Wowww yakışıklı aktör... Ediz hunu beğenirdim çok
Ya boşuna kocam da kocam demiyorum işte😅
Kemal Sunal dı. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah
Battal Gazi ve serisi (Cüneyt Arkın hemşerim rahmetli mekanı cennet olsun ustanın)
Cüneyt Arkın 🥰🥰 özellikle tarihi filmlerinde aşırı karizmatik ti 🥰🥰
En komik dersen sanırım Şener Şen,
en karızmatik dersen Tarık Akan,
en guzel kadin oyuncu Filiz Akin ve Emel Sayin
Cüneyt arkin filiz akin filmlerini severim
Filiz ve ediz
Cüneyt ile d ehale soygazi😅
Paylaşıma başlamışsın
Aynen bu gün modum iyi
Moraller düzeldi , bu güzel bir haber.
Aynen bu gün iyi
Kemal Sunal ın bütün filmleri
Cüneyt Arkın dediğin gibi Kartal Tibet..
Benimki kemal Sunal Şaban
Türkan ile Gülşen
Ayhan ışık ve Cüneyt Arkın
Cüneyt Arkın
Kartal tibet ve Ekrem bora filmlerini tavsiye ederim oyunculukları süperdir. Oynamıyorlar adeta yaşıyorlar rolerini hiç bu ikisinin filmlerini izledin mi izlediysen filmin adı neydi?
Tatar Ramazan
Molkoç oğlu cüneyt arkın
Neşeli günler
Adile NASİT
Münir ÖZKUL
Kadir inanir
Cüneyt Arkın
Cüneyt Arkın
Cilalı İbo
Avanak Abdi
Malkoçoğlu
Vs