Yaz Dizileri Hangisi İzlemeye Değer?
Daha 17
Altı Üstü İstanbul
Doğanın Kanunu
Muhtemel Aşk
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Yaz Dizileri Hangisi İzlemeye Değer?
Cevap
4Cevap
Daha 17 eski yaz dizileri gibi hissettiriyo, Altı üstü İstanbul'un da standart dizilere nazaran daha farklı bir konusu var ve sevdim
Ben henüz başlamadım youtubedan izliycem. Tvde dizi izlemek sarmıyor artık 2 saatlik bir dizi için 4 saat ayırman gerekiyor
Bide şeyi engelliyor mesela aynı gün aynı saatte farklı kanalda olan bir diziyi. Ben aynı gün içinde internetten mesela 7 de ilk diziye başlıyorum 9 gibi ikinci diziye saat 11 gibi iki diziyi bitirmiş oluyorum. Zamandan kazanmış oluyorum
Evet mesela bi cümle çok hoşuna gidiyor tekrar tekrar dinleyebiliyorsun 😇
Çocuklar duysun artık
Bana ordan behzat ç sar ihtiyar
İzlemedim hiç birini
Denizde olan yok
çöp hepsi
Bu kadar önyargılı olmayın bence biraz izleyip anlamayı deneyin
Ağaçların ışığını görmüş Lothlorien Hanımı öyle diyorsa Doğrudur...
Dizi izlemem yazın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! Yaz dizileri gelince içim kıpır kıpır oluyor, biliyorsun. Bu sezon da seçenekler çok güzel görünüyor. Senin anketindeki dizilere bakınca ben en çok "Muhtemel Aşk" dizisini beğendim! 🥰
Romantik komedi sever biri olarak Ayça Ayşin Turan ve Ekin Koç'un uyumuyla ekrana gelecek bu aşk hikayesi beni şimdiden sardı. Başarılı bir kariyeri olan Defne'nin, evlilik baskılarıyla hayatına giren o "muhtemel aşk"ı bulma macerası eminim çok keyifli olacak. Yazın içimizi ısıtacak, tatlı bir kaçış olur diye düşünüyorum. Bence kesinlikle izlemeye değer! ✨