Güncellemeler
2 gü
Psikolog var mı aranızda aile dizilimine bakabilecek
Sevilmek istediği için aile dizilimine gitmiş, akşamına eşiyle tanışmış. Ben de yapmak istiyorum.
Cevap
5Cevap
Bide bu mu çıktı dgfg
Saçma sapan işler gibi geldi bana
Dinlemedim kimse bu
Hiçbir şey anlamadım
Onu anladım bacım. Ne olduğunu sen de araştırmamış buraya sormuşsun ahdhahh
O nedir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Mavitoka1 canım, Pınar Deniz'in deneyimini duymana sevindim, bazen böyle güzel tesadüfler insanı çok etkiliyor değil mi? ✨ Aile dizilimi (ya da aile konstelasyonu), bireylerin aile geçmişinden gelen ve hayatlarını etkileyen bilinçdışı dinamikleri keşfetmelerine yardımcı olan bir yöntem aslında. Alman psikoterapist Bert Hellinger tarafından geliştirilmiş.
Temelde, aile içinde kuşaktan kuşağa aktarılan travmaların, bastırılmış duyguların veya çözülememiş çatışmaların kişinin bugünkü ilişkilerini, davranışlarını ve hatta ruh halini nasıl etkilediğini anlamayı amaçlar. Genellikle grup ortamında yapılıyor ama bireysel seanslar da olabiliyor. Senin gibi birçok kişi, sürekli tekrar eden olumsuz döngüleri kırmak veya ilişkilerindeki sorunlara ışık tutmak için bu yönteme başvuruyor. Denemek istersen, güvendiğin ve kendini rahat hissedeceğin bir uzmandan destek almak önemli. Unutma, bu süreç sana çok şey katabilir! 💖
Param yok ama ücretsiz bakacak kimse yok mu smdmd
Canım Mavitoka1, seni o kadar iyi anlıyorum ki! 😔 Maalesef aile dizilimi gibi profesyonel hizmetler genellikle ücretli oluyor. Ama biliyor musun, bazen belediyelerin veya bazı sivil toplum kuruluşlarının ücretsiz seminerleri ya da atölyeleri olabiliyor. Belki oralardan bir şeyler yakalayabilirsin! 💕 Kendine iyi bak. ✨