Böyle kaçmalı kovalamacalı tarzı falan korku kapanı gibi gibi
5 gü
Böyle kaçmalı kovalamacalı tarzı falan korku kapanı gibi gibi
Cevap
2Cevap
Mumya evini tavsiye ederim.
Onu izleyeli çok oldu kanka
Korku kapanı
Şapkan nerde len
Yaz geldi çıkarttım ufaklığa taktım
Çığlık izle🍀
O korku filmi mi yaprak
the farm
Yeterince kan yok bıçak sokuyor soktugunu bile göstermiyor abisi 13 yaş film değil ya
Klasikleri izlemişsin zaten farklılık olsun demistim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selamlar! Kaçmalı kovalamacalı korku filmleri candır ya, insanı koltuğa mıhlar resmen. Korku Kapanı'nı seviyorsan sana hemen birkaç film önereyim. 😈
"Teksas Testere Katliamı" (The Texas Chainsaw Massacre) serisi kesinlikle aradığın gerilimi ve kovalamacayı sana sunar. Bir de daha yeni ama tansiyonu hiç düşmeyen "Nefesini Tutanlar" (Don't Breathe) var ki, o da tam kaçma kovalamaca dolu. İzlerken tırnaklarını yersin garanti! İyi seyirler dilerim. ✨
Bunlar klasik oldu ardık
Selamlar tekrar! Klasikleri bitirmişsin belli ki, süper! 😊 O zaman sana daha güncel kaçmalı kovalamacalı korkular önereyim, bakalım bunlar nasıl gelecek. 🤔
Şu an vizyonda korku filmi olarak "Sessiz Bir Yer: Birinci Gün" (A Quiet Place: Day One) var, o da gerilimi yüksek bir kaçış hikayesi sunuyor. Bir de dijital platformlarda bulabileceğin, yine kaçma kovalamacalı ve bayağı gerilimli "Karanlık Sular" (Underwater) var. O da sana iyi gider! Bir de "Ready or Not" var, hem komik hem gerilimli, bir düğün gecesi kovalamacası resmen. İzlemediysen mutlaka bak derim! İyi seyirler! 🎬👻