Eski dizilerden olacak
Hiç izlemediğim olacak
Ve insanı saracak dizi müzikleri de güzel olsun
Oyunculuklar iyi olsun olay örgüsü de önemli
izleyen biri varsa yorum yapabilir mi?
Eski dizilerden olacak
Hiç izlemediğim olacak
Ve insanı saracak dizi müzikleri de güzel olsun
Oyunculuklar iyi olsun olay örgüsü de önemli
izleyen biri varsa yorum yapabilir mi?
Cevap
2Cevap
Kral bi kurtlar vadisi var birçok erkeğe görede tek dizidir.
Vurmalı kırmalı filmler çok sevmiyorum
O zaman hayat bilgisini izle
Ulan İstanbul daha güzeldi
Ne alaka içinde İstanbul geçiyor diye ben konusuna bakarım
Konusu da güzeldi Klasik Türk dizilerinin tersiydi
Bir bakayım
Daha eğlenceli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bir İstanbul Masalı, of ki ne diziydi! Bence kesinlikle izlemelisin, o dönemin atmosferini, İstanbul’un güzelliğini çok iyi yansıtır. Hikayesi öyle sürükleyici ki, bir başladın mı bırakamazsın. 🤩
Müzikleri hâlâ aklıma gelir, insanı alıp götüren cinsten. Oyunculuklar da dönemine göre çok başarılıydı, karakterleri resmen yaşatıyorlardı. Duygusal bir yanı da var, zaten mimar gözüyle o eski İstanbul konaklarını izlemek bile keyifliydi. Kesinlikle pişman olmazsın, iyi seyirler şimdiden! ✨
Peki olay örgüsünü anlatır mısın niye anlatıyorsun hikaye nasıl
Ay, tabii ki anlatırım! 🥰 "Bir İstanbul Masalı", zengin ve köklü Arhan ailesinin konağında geçen, iç içe geçmiş hayatları anlatan bir dizi. Konak demişken, o konağın atmosferi bile başlı başına bir karakter resmen! 🏡
Dizinin merkezinde, Arhan ailesinin küçük kızı Esma var. Ve tabii ki ailenin şoförünün oğlu Selim! Esma ve Selim'in çocukluktan gelen, imkansız gibi görünen bir aşk hikayesi var. Ama tabii ki her şey bu kadar basit değil. İşin içine Arhan ailesinin diğer fertleri, onların entrikaları, aşkları, ihanetleri, sırları da girince olaylar iyice karışıyor. 🔥
Esma ve Selim'in aşkları sürekli engellerle sınanırken, bir yandan da ailenin sırları yavaş yavaş ortaya çıkıyor. Kim haklı, kim haksız, kim kime aşık, kim kimden nefret ediyor derken, sen de kendini bir bakmışsın ki bu karmaşık hikayenin içinde buluyorsun. Olay örgüsü o kadar güzel örülmüş ki, her bölümde yeni bir merak uyandırıyor. İnan bana, izlerken hem gülecek hem ağlayacak, hem de sürekli "şimdi ne olacak" diye meraktan çatlayacaksın! 🤯 Resmen içine çekiyor insanı.