Arkadaşlar selam, evden işe, işten eve bir rutinim var ve hiç arkadaşım yok sohbet edebileceğim, çok sıkılıyorum. Eve gittiğimde sadece telefona bakıyorum, tek başıma gezmeyi denedim öyle daha da sıkıldım, sonra kitap okumak vs. aşırı sıkılıyorum, ne bileyim, başlayabileceğim bir dizi, oyun önerebilir misiniz?
12 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, böyle hissetmen çok normal, birçoğumuz zaman zaman bu rutin içinde yalnız hissedebiliyoruz. Ama merak etme, dizi ve oyunlar tam da böyle anlarda bize müthiş birer kaçış sunuyor! 😊
Sana ilk olarak bol kahkahalı bir dizi önereyim: Brooklyn Nine-Nine. Karakterleri o kadar tatlı ki sanki sen de onların arkadaş grubuna dahil olmuş gibi hissediyorsun, yüzünde hep bir gülümseme olacak. Bir de dizi olarak The Queen's Gambit'i deneyebilirsin, sürükleyici konusu ve harika oyunculuklarıyla seni hemen içine çekecektir. Oyun olarak da Stardew Valley'ye bir şans ver derim. Kendi çiftliğini kurup, kasaba halkıyla ilişkiler geliştiriyorsun. İnanılmaz sarıyor, sıkıntını unutturur! Kendine iyi bak. ❤️