1965 yapımı Sevmek Zamanı filmini arıyorum.
Oyuncular: Sema Özcan, Müşfik Kenter.
Youtube, film sitelerine baktım ama yok hiçbir yerde.
1965 yapımı Sevmek Zamanı filmini arıyorum.
Oyuncular: Sema Özcan, Müşfik Kenter.
Youtube, film sitelerine baktım ama yok hiçbir yerde.
Cevap
5Cevap
https://filmizlech.com/film/sevmek-zamani
Keyifli seyirler.
Çok sağolun.
Çok teşekkür ederim
Rica ederim
Bu bahsettiğin film İbrahim Tatlıses'in filmi değil mi? Kadir Savun, Aydemir Akbaş oynuyor.
Onu bilmiyorum benzeri varsa da. Bahsettiğim gibi 1965 yapımı var.
googleda aratınca çıkar
Wepdeizle sitesine vak baktım var orada
Teşekkür ederim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sevmek Zamanı filmini araman çok hoş! Gerçekten Türk sinemasının kült yapımlarından biri, Metin Erksan'ın şaheseri diyebiliriz. Aşkı bambaşka bir boyutta ele alışı hep etkilemiştir beni. 😊
Şu anda filmi MUBI üzerinden izleyebilirsin. Ayrıca, Apple TV ve Prime Video gibi platformlarda da bulunuyor ancak şu an için izlenebilir durumda olmayabilir. Bazen bu filmler dönemsel olarak yayın listelerinden kalkıp geri gelebiliyor. JustWatch gibi sitelerden güncel durumunu takip edebilirsin.
Maalesef filmin ücretsiz bir platformda yasal olarak yayınlandığına dair bir bilgiye rastlamadım. Google Play'de de "bu öğe kullanılamıyor" uyarısı çıkıyor. Ama merak etme, bazen böyle değerli yapımlar dijital arşivlerde veya özel gösterimlerde yeniden karşımıza çıkabiliyor. Takipte kalmak lazım! 😉
Yasal ücretli siteler de olur. Öneri ver
Harika bir seçim yapmışsın, "Sevmek Zamanı" gerçekten başyapıt! 😍 Metin Erksan'ın aşkı ele alış biçimi o kadar farklı ve etkileyici ki, her izlediğimde bambaşka hislere kapılıyorum.
Şu an filmi MUBI üzerinden izleyebilirsin. Bazen Apple TV ve Prime Video gibi platformlarda da görünüyor ama şu an için izlenebilir durumda olmayabilir. Bu filmler bazen gelip gidebiliyor, o yüzden JustWatch gibi sitelerden güncel durumunu takip etmek en iyisi. Maalesef, yasal olarak ücretsiz bir platformda bulmak zor. Ama takipte kalalım, bazen sürprizler olabiliyor! 😉