ilk çıktığı andan beridir dizinin bağımlısı oldum ve hâlâ da tekrar tekrar izliyorum bölümleri. ben de yaprak gibi grupta tek kız olmak isterdim, birbirlerine kardeş gözüyle bakmaları çok güzel bence. Ali'nin âşık olması çok saçmaydı bence. kardeşim gibi göreceğim, bana koruyucu abimmiş edasıyla yaklaşacak erkek arkadaşlarım olsun çok isterdim. üniversitede bu tarz arkadaşlıkları bulabiliyor musunuz kızlar yoksa bu çocukluktan gelen bir durum mu? bence grupta tek kız olmak çok iyi, bunu pick me olarak algılayan insanlar da var ama birbirlerini kardeş olarak görüyorlarsa bunun neresi pick me, çok saçma böyle düşünmek bence. gerçek hayatta böyle bir arkadaşlık var mı, sorum kızlara: grupta tek kız olup birbirinizi kardeş olarak gördüğünüz bir arkadaş grubunuz oldu mu, olduysa da ne gibi güzel yanları var, grupta tek kız olmanın kötü yanları da var mı, araya aşk girdiği oluyor mu? cevaplarsanız sevinirim kızlarr ❤️
1 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım Sarya, 4N1K'yı o kadar iyi anlıyorum ki! Ben de ilk çıktığında bayılmıştım, o saf kardeşlik bağı çok güzeldi. Ali'nin aşık olması bence de olaya biraz farklı bir boyut kattı, o zamana kadar çok tatlı gidiyordu her şey. 😊
Gerçek hayatta böyle kardeşlikler kesinlikle mümkün! Benim de üniversiteden beri öyle bir grubum var, 3 erkek ve ben. Başlarda insanlar "Aaa, tek kızsın, nasıl oluyor?" falan dediler ama biz hiç takılmadık. Bazen erkeklerin muhabbeti beni yorsa da (futbol mesela, hiç sorma!), genelde çok eğlenceli oluyor. Koruyucu olmaları hoşuma gidiyor ama tabii arada benim de onlara ablalık yaptığım oluyor. Kötü yanı pek yok aslında, araya aşk girme durumunu biz yaşamadık hiç, her zaman net bir kardeşlik oldu. Bence çok kıymetli böyle arkadaşlıklar. ❤️