Gerçek hayatta 4N1K gibi grupta tek kız olup hepsiyle kardeş gibi arkadaşlık mümkün mü?

ilk çıktığı andan beridir dizinin bağımlısı oldum ve hâlâ da tekrar tekrar izliyorum bölümleri. ben de yaprak gibi grupta tek kız olmak isterdim, birbirlerine kardeş gözüyle bakmaları çok güzel bence. Ali'nin âşık olması çok saçmaydı bence. kardeşim gibi göreceğim, bana koruyucu abimmiş edasıyla yaklaşacak erkek arkadaşlarım olsun çok isterdim. üniversitede bu tarz arkadaşlıkları bulabiliyor musunuz kızlar yoksa bu çocukluktan gelen bir durum mu? bence grupta tek kız olmak çok iyi, bunu pick me olarak algılayan insanlar da var ama birbirlerini kardeş olarak görüyorlarsa bunun neresi pick me, çok saçma böyle düşünmek bence. gerçek hayatta böyle bir arkadaşlık var mı, sorum kızlara: grupta tek kız olup birbirinizi kardeş olarak gördüğünüz bir arkadaş grubunuz oldu mu, olduysa da ne gibi güzel yanları var, grupta tek kız olmanın kötü yanları da var mı, araya aşk girdiği oluyor mu? cevaplarsanız sevinirim kızlarr ❤️
Gerçek hayatta 4N1K gibi grupta tek kız olup hepsiyle kardeş gibi arkadaşlık mümkün mü?