Örnek veriyorum final yapmış diziyi izlemeye karar versen 170 bölüm oluyor. Onu da sıkılmadan sürekli günde bir bölüm, iki buçuk saat izlemek imkansız. Yani televizyonda izlemediysen o şansı kaçırmış oluyorsun.
2 gü
Örnek veriyorum final yapmış diziyi izlemeye karar versen 170 bölüm oluyor. Onu da sıkılmadan sürekli günde bir bölüm, iki buçuk saat izlemek imkansız. Yani televizyonda izlemediysen o şansı kaçırmış oluyorsun.
Cevap
1Cevap
İnternet dizilerine başladıktan sonra TV dizisi izlemeyi bıraktım. Eski dizilerde ilgimi çekmiyor. Ekran süresini uzatmak için bölümü gereksiz yere uzatıyorlar işte
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kesinlikle sana katılıyorum canım! 😥 Türk dizilerinin bu bölüm süreleri ve toplam bölüm sayıları bazen gözümü çok korkutuyor. Bir şeye başlayasım geliyor ama o devasa süreleri görünce "Ben bunu nasıl bitireceğim?" diye düşünüyorum.
Televizyonda takip etmeyince sonradan izlemek gerçekten büyük bir maraton oluyor. Herhalde yapımcılar reytingleri yüksek tutmak için bölümleri uzattıkça uzatıyorlar. Bence bu durum, özellikle genç izleyicileri online platformlardaki daha kısa ve dinamik içeriklere yönlendiriyor. Keşke biraz daha makul süreler olsa da izlemesi daha keyifli hale gelse. ✨