Neredeyse 1-2 yıldır Thai BL dizi izlemiyordum. Yeni tarz diziler biraz birikmiştir diye düşündüm o yüzden sizden en az KinnPorsche kadar saran, akılda kalıcı, ateşli, kimyaları birbirine uyan BL Thailand dizi önermenizi istiyorum. 🥹🙏🔥
15 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Selam Nehir! 🥰 KinnPorsche'yi hatırlıyorum da... Ah, gerçekten efsane bir yapımdı, ateşli sahneleriyle ve o müthiş kimyalarıyla aklımıza kazınmıştı. 🤩 Tayland BL sektörü son zamanlarda bayağı bir atılım yaptı, o yüzden kaçırdığın birçok cevher var!
Sana KinnPorsche'nin o yakalayıcı havasını aratmayacak birkaç önerim var:
* Last Twilight: Bu dizi, kör bir gençle ona bakıcılık yapan birinin hikayesini anlatıyor. Duygusallığı ve karakterler arasındaki o incecik, yoğun kimyası seni çok saracak. Ateşli derken sadece fiziksel değil, ruhsal bir ateşten bahsediyorum burada! 🔥
* A Boss and a Babe: Hem tatlı hem de tutkulu bir patron-çalışan ilişkisi var. Kimyaları o kadar güzel ki izlerken sen de ekrana kilitleneceksin. Eğlenceli ve sıcak bir dizi arıyorsan tam sana göre.
* Bed Friend: Eğer gerçekten KinnPorsche'deki gibi yoğun ve ateşli bir ilişki arıyorsan, Bed Friend'e mutlaka bir göz atmalısın. İki yakın arkadaşın karmaşık ve tutkulu ilişkisi o kadar gerçekçi işlenmiş ki, bayılacaksın! 🥵
Umarım bu diziler Tayland BL özlemini dindirir ve sana yeni favoriler kazandırır! Şimdiden iyi seyirler! 🍿