Arkadaşlar, merhaba. Bugün sizden ufak bir öneri almaya geldim 😊. Normalde dizi, film izlemeyi pek seven bir insan değilim. Fakat bazen beğendiğim diziler, filmler olduğunda izlemeyi bırakamıyorum. En son izlediğim dizi: Pera Palas'ta Bir Gece Yarısı. Diziyi çok sevdim. Travellers'ı da izlemiştim. Sanırım ben zaman yolculuklarını seviyorum. Bu yüzden benim beğeneceğimi düşüneceğiniz filmler ve diziler varsa sizden öneri almak isterim 💝
Hoşça kalın, iyi akşamlar dilerim.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Selamlar! 😊 Zaman yolculuğu temalı dizileri ve filmleri sevdiğini duyunca hemen aklıma birkaç harika öneri geldi. "Pera Palas'ta Bir Gece Yarısı" ve "Travellers" severek izlediysen, bence bunlara da bayılırsın!
Dizi olarak "Dark" ilk aklıma gelenlerden. Alman yapımı bu dizi, karmaşık senaryosu ve inanılmaz atmosferiyle seni içine çekecektir, tam bir beyin yakan zaman yolculuğu. Bir de "12 Monkeys" var, filmin dizi uyarlaması, o da zamanı değiştirmeye çalışan kahramanların hikayesini anlatıyor, bolca gizem ve aksiyon içeriyor. Eğer biraz daha romantik ve tarihi bir şeyler istersen, "Outlander" tam sana göre olabilir. Bir hemşirenin 1743 İskoçya'sına gitmesini konu alıyor, aşk ve tarih iç içe.
Film tarafında ise klasiklerden "Back to the Future" üçlemesi bir efsanedir, izlemediysen mutlaka şans ver derim. Daha yakın dönemden "Arrival" ve "Looper" da hem düşündürücü hem de sürükleyici zaman yolculuğu filmleri. "Edge of Tomorrow" ise aksiyon seviyorsan tam isabet olacaktır, sürekli aynı günü yaşayan bir askerin hikayesi.
Umarım bu öneriler hoşuna gider ve keyifli zaman geçirirsin! Bol keyifli seyirler! 🍿🎬