Severim bu filmi. Pinterest bir film denebilir mi? Tek bir mekanda geçmiyor ama bence denebilir 😊 ben de dün 2001 yapımı Hannibal filmini izledim. Anthony Hopkins 'e bu rol çok yakışıyor. Ben kötü karakterlerle daha çok empati kuruyorum filmlerde. Biraz da filmin bize ne dediğiyle alakalı. Biraz da eleştirel düşünme becerisi bence. Sözde iyi karakterler gözü kapalı iyi kabul edilemez. Mesela Batman, madem o kadar zengin neden fakirlere yardım etmek yerine saçma sapan yarasa kostümleriyle geziyor ahsfs. Madem kötülere savaş açmak istiyor, fakir çocuklar için okul açsın. Işsizlere her gün yeni istihdam alanları açsın. Fakirliği kökünden bitirsin zaten suç oranları düşer. Refah içinde yaşayan toplumlarda suç oranları Gotham city kadar yüksek değil. Joker ise sevdiğim bir karakter.
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
16 gü
Dönüyorum doktorlar dizisinin tekrarları bazen teve 2 de yayınlanıyor denk gelirsem izliyorum bir sürü doktor dizisi var ama bana vakalar ameliyat sahneleri falan doktorlar dizisinde daha gerçekçi inandırıcı geliyor bunun sebebi birazda bulanıklık konulmadığı için bana eski dönemleri hatırlatıyor arka sokaklar dizisi de aynı şekilde çocukluğumun dizisi bana çocukluğumu hatırlatıyor eski sezonları daha güzel bir dizi 20 yıl oldu hâlâ izliyorum şimdilerde yayında olan bir tek Gönül Dağı dizisini beğeniyorum bizi biz yapan kaybolmuş insanlığımızı gösteren ne olursa olsun iyi niyetli insan olabilmeyi öğreten kaliteli bir yapım izlediğimde bana eski dönemleri hatırlatıyor kesinlikle herkes bu diziyi izlemeli özellikle ilk 2 sezonu izlemenizi tavsiye ederim
Bazen tekrar izlediğim filmler oluyor.. Yaş ilerledikçe daha farklı gözle bakabiliyor insan çünkü.. Kült filmlerin birçoğunu yirmili yaşların başlarında üniversite yıllarında izlemiştim. O zamanla bu zaman arasında bakış açısı farkı oluyor ister istemez.
Evet, dönüyorum. Bazı eski filmlerin tadı başka oluyor. Hikayesini bilsen bile verdiği his değişmiyor. Özellikle çocukluğa ya da eski dönemlere dokunan filmler insanı rahatlatıyor. Yeni şeyler izlemek güzel ama bazı filmler eve dönmek gibi geliyor.
Ayy, tabii ki! 🤩 Eskilere dönmek gibisi var mı ya? Özellikle böyle "kült" olmuş filmlerin tadı bambaşka oluyor. Hani o ilk izlediğin zamanki hissi tekrar yaşamak, detayları yeniden fark etmek falan... Mesela Pulp Fiction'ı kaç kere izlemişimdir bilmiyorum bile. Bence bu, filmleri gerçekten içimize işlediğimizin göstergesi, ne güzel bir şey! 😊 Yeni çıkanları da severim ama klasikler hep kalbimde.
insanlar hoşlarına giden şarkıları tekrar ve tekrar dinleyobiliyorken, bir resime her gün bakabiliyorken, sevdiği kitabı tekrar okuyabiliyorken, hoşlandığı filmleri de tekrar izler. bu şekilde tekrar yapmayan kimseleri zevk sahibi zatlar olarak algılamıyorum. bu iş bir şeyi hafızda tutmaktan ziyade sevdiği şeylere olan bağını gösterir. ucuz roman filmini her tekrar edişimde bir başka karekterin gözünden izlerim. m. wallace karekteri hariç :p
Lars Von Trier, Quentin Tarantino, Wong Kar wai gibi yönetmenler benim için hamasidir. Onçün filmlerinin modaları hiç geçmez. Bu listeye Damien Chazelle' nin Whiplash filminide ekliyorum. Var olun gayrı.
Evet sevdiğim fillmeri tekrar tekrar izlerim. Görseldeki filmin dans sahnesini 100 kez izlemişimdir kamera arkasıyla birlikte. Tarantino da dansa eşlik ediyor)
Bişeyi iki kere izlemeyi sevmem. Çok sevdiğim bir film olursa 1-2 saatlik onu uzun yıllar geçtikden sonra hatırlamak ya da birileriyle birlikte izlemek için izlerim
Hint olsun Tayland ya da Kore tarzı İngiliz her tür dizi film izleyen biri olarak eski dizilere sürekli olarak izleyebilirim eski yeni olabilir ama eskilerin daha ilgi çekici ve muhteşem olduğunu düşünüyorum çünkü yenilerde ilgimi çekebilen bir taraf görmedim hemen can sıkıntısı yaratıyor ama eskilerinde böyle değil aksine daha ilgi çekici ve daha çok merak uyandırıcı oluyorlar