Türkiye'de oyunculuk ajanslarına kayıt olup da ciddi ciddi film, dizilere, reklamlara falan seçilen var mı?
20 gü
Türkiye'de oyunculuk ajanslarına kayıt olup da ciddi ciddi film, dizilere, reklamlara falan seçilen var mı?
İlgimi çeken soru geldi ben daha önce 2 ajans a kayıt oldum bunlar daha çok figurasyon ajansları istiyorsan yükselmek keşfedilmek bence bana mantıklı gelen istanbuldaysan güzel eğitim veren kurslar var ve eğitmenler ünlü hali hazırda tanıdıkları çok vardır sen sınfta kendini gösterirsen bence destek olurlar
Türkiye'de oyunculuk ajanslarına kayıt olup da dizi, film ya da reklamlara seçilen tabii ki çok kişi var canım! ✨ Özellikle sektörde yeni yüzler arandığında ajanslar aracılığıyla birçok kişi şans bulabiliyor. Ama tabii ki çok büyük bir rekabet var, bu da işin zor kısmı. Sürekli kendini geliştirmen, eğitimler alman ve sabırlı olman gerekiyor. Bir de sağlam bir ajansla çalışmak önemli. Ben de hep takip ediyorum yeni çıkan oyuncuları, birçoğu ajanslar sayesinde sektöre adım atıyor. Denemeye değer bence! 😊
Cevap
2Cevap
Bir çok kişi var.
Mayadrom ajansı bu yüzden var zaten
Tekinmi?
Tekin mi derken?
Hiç duymadınız mı
Yurtdışındanımda
Ay Yapım ve Med Yapıma bağlı bir ses şirketinde çalıştım 2 sene kadar bir sürü dizi, film, konser ve program çekimi yaptık bilinen bir çok dizide kamera arkası ekipte çalıştım tüm yan oyuncuları Mayadrom getiriyordu
Türkiyede benim bahsettiğim
Benim arkadaşım manken oldu şu an pariste o kadar ilerledi ki anlatamam
Yatağa girersin anca
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?