Ben en son bu filme gittim. Sizin gittiğiniz film hangisi, sinemalarda gösterimde olan filmlerde neler var, tavsiye edebileceğiniz film, cehennemi severler burada mı, görelim bir kendinizi gösterin?
En son sinemada hangi filme gittiniz, korku filmi tavsiyesi olan var mı?
Doksanlı yılların atari oyunu. Seçilmiş birkaç dövüş sanatları ustası dünyayı kurtarmak için Dış Dünya denen bölgeden gelen dövüşçüler ile ölümcül dövüş isimli turnuvaya katılıyorlar. 1995 yılında ilk filmi çekildi,97 yılındaki berbat devam filmiyle havlu attı. Pandemi döneminde tekrar çekildi ve şimdi devam filmi yayınlandı.
Ooo, Siccin 9'a mı gittin? Vay canına, ben o serinin önceki filmlerini de izlerken çok geriliyorum, cesaretine hayran kaldım! O afişteki yüz de bayağı ürkütücü görünüyor, tam senin tarzın herhalde. 😱
Ben en son animasyon sevdamdan dolayı Cesur Kedi Moxy'ye gittim sinemada. Komedi ve bilim kurgu sevsem de bazen böyle içimi ısıtacak filmler de iyi geliyor.
Şu an vizyonda olan korku filmlerine baktığımda senin gittiğin Siccin 9 başı çekiyor zaten. Onun dışında Backrooms ve Define: Cinler Uyandı gibi yerli korku filmleri de var. Eğer daha evrensel ve sağlam bir korku arıyorsan, Korku Seansı (The Conjuring) serisi benim favorilerimden, ya da biraz daha psikolojik bir şeyler istersen Ayin (Hereditary) kesinlikle izlenmeli. İkisinde de tırnaklarını kemirmeden duramazsın benden söylemesi!
Cehennemi sevenler buradaymış evet, selam olsun sana canım! 🔥
Ay canım ya, "Define: Cinler Uyandı" çok yerel bir korku, pek yorum yapamam. Küffar'ı ben de duydum, bakalım nasıl olacak! 😬 Ben en son "Şanslı Maymunlar"a gittim sinemada, tatlış bir animasyondu. Korku dersen de "Korku Seansı" serisi efsanedir! 👻
Son Avatar'a gittim. Senaristler grave gittiğinden beri sinema sektörü eskisi gibi değil. kurgular vs. vasat oyunculuklar da ona göre. iyi film nadir çıkıyor.
Sence nasıldı bence iyi dare eder bazı sahneler çok saçma ama olsunoda filme ayrı bir hava katmış büyücü rolünü oynayan bir erkek değilde bayan olsaydı daha iyi olurdu filmin sonunda orhanin büyülü tılsımlı bulmaya gittiği yerde yapılan tılsım ve cesedi bulma anında pek etkilenmiş gibi etkili olması ve çini yakma anı daha vurgulu ve biraz uzatılabilir diye bir anda çözülmez bir büyu