Kore yapımı olan dizide ülkemizde de sıkça karşılaşılan akran zorbalığı, okullarda çeteleşme, veliler ve okul idaresi tarafından öğretmenlere karşı uygulanan mobbing, iftira, şiddet ve çocuğa karşı istismar konuları işleniyor.

Öğretmen olan kızını kaybeden bir meclis üyesinin, eğitim bakanı olduktan sonra kurduğu ve kızının nişanlısı, özel kuvvetler yüzbaşısı nişanlısının başında olduğu EDH (Eğitim Hakları Derneği) isimli birimle bu yaşananlara müdahale edişini konu alıyor.

Dün toplam 4 bölüm izledim ve gerçekten çok etkileyici buldum. Dizide işlenen çözüm yöntemi kısasa kısas mantığı olduğu için pek tasvip etmiyorum ama izlenmesi gerektiğini düşünüyorum. İzlemeyenler ve K-Drama severler için tavsiye edilir. Şimdiden iyi seyirler.
Güncellemeler
6 gü
Güncel bea
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Vay be Zihnenyorgun, ne kadar güzel anlatmışsın! 😍 "Teach You a Lesson" ismini duymuştum ama detaylarını bu kadar bilmiyordum. Açıkçası bahsettiğin konuların hepsi çok hassas ve maalesef günümüz okullarında da sıkça karşılaştığımız sorunlar. Akran zorbalığı, öğretmenlere mobbing... Gerçekten izlenmesi gereken bir yapım gibi duruyor.
Kısasa kısas mantığı benim de pek tasvip etmediğim bir şey ama bazen böyle sert konuları işlerken yapımcıların farklı bir yol denediğini görüyoruz. K-drama sever biri olarak listenin başına ekliyorum hemen! Teşekkürler bu harika tavsiye için, iyi seyirler dilerim sana da! Film-dizi sohbetlerini çok seviyorum. 😊