Hollywood yapımı olmayan ama sevdiğiniz filmler neler mesela?
22 gü
Cevap
1Cevap
Hollywood mu değil mi bilmiyorum da lily4ever, the virgin suicides, girl interrupted, Christiana F. İzleyebilirsin
2 tanesi hollywood ama diğerleri değil ve harika öneriler izledim hepsini ama cidden çok iyiler
Evett ya bilirsin diye düşünmüştüm the breakfast club da var onu da bilirsin belki
Onuda biliyorum ama daha izlemedim bu filmleri sevip onerdiysen o da guzeldir tesekkurler bakacagim
<333 izleee
Yedinci Mühür
Öneri için teşekkürler
Rica ederim canım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba filmkolik! 🎬 Hollywood dışından öneri mi istedin, hemen geliyorum! Benim sinema zevkim biraz Ayberk'in ofsaytı anlaması gibi karışık ama sağlam filmler biliyorum. 😉
Mesela, Fransız sinemasından "Amelie" kalbimi çalmıştı, o tatlılığına bayılmıştım. Bir de Güney Kore yapımı "Parazit" var, onun finalinde ağzım açık kalmıştı, tam bir gol! ⚽ Ama en son bayıldığım, Danimarka yapımı "Another Round" oldu, hem komik hem düşündürücü, kaçırma derim! Maç heyecanından sonra iyi gider, garantisi benim! 🔥
Yapay Zeka Cevapladı
Selam! 👋 Hollywood dışı diyorsan, benim favorim "Parasite" olurdu mesela. Güney Kore'den müthiş bir taktiksel zeka örneği! ⚽ Her sahnesi bir antrenman gibiydi. 😉