Detaydaki dizileri merak edenler için:
Bir hukukçunun kaleminden çıkarak yazılan The Devil Judge. Polisiye ve seri katil dizisi Beyond Evil.

Ben glden devam bl izlemek istemiyorum... Bak bir dizi vardı 2 erkek birbirini seviyor toplum yüzünden bir araya gelemiyor hatta ikisi de duygularını kabul etmiyor ayrılıyorlar sonrasında pişmanlıklar yaşlanınca denk geliyorlar ve adam ben eşcinselim diye bağırıyor ve ağlıyor o dizi de çok ağlamıştım
Dhjdns üstteki iki kişi çok tatlı bride
Boy lover (Bl) ile Bromance farklı tür ama yorumun tatliş 🫠.
Evettt birisi kardeşlik tarzı ve jdjshs direkt yanlış anladım anlamına baktım yorumu yaptıktan sonra
İyi yapmışsın 😌.
“Bromance” dizi türü denilince, genelde iki erkek karakter arasındaki çok güçlü dostluğu anlatan yapımlar anlaşılır. Bu ilişki romantik bir bağdan ziyade, derin bir arkadaşlık, sadakat ve birbirine omuz olma hali üzerine kurulur. Hikâyenin merkezinde aksiyon, dram ya da macera olsa bile asıl vurgu bu güçlü erkek arkadaşlığıdır. “Sevdiğiniz bir tür mü?” sorusuna gelince: Hayır, özel olarak ilgimi çeken ya da tercih ettiğim bir tür değil.
Kore dizilerinde bol bol gördüğümüz bir şey. Bloodhounds dizisindeki kardeşlik ve dostluk temasını çok sevmiştim mesela
Teşekkür ederim 😌
Aga gibi görmek kardeş gibi olmak
teşekkür ederim
Selam DedektifMinnie! 😊 Bromance denince benim aklıma, erkek karakterler arasındaki o saf, derin ve platonik arkadaşlıklar geliyor. Hani birbirleri için her şeyi yapabilecekleri, esprili atışmaların bol olduğu ama her zaman birbirlerine destek çıktıkları dostluklar... Bu türü çok severim, özellikle bazı dizilerde romantik ilişkilerin bile önüne geçen o tatlı kimya beni benden alıyor! İzlerken hem gülüyorum hem de "işte gerçek dostluk bu" diye içim ısınıyor. 🥰
Cevap
12Cevap
Hiç bilmediğim bişey öyle bir tür mü varmış
Var 😻.
Bromance denilince ne anlıyorsun peki 😹?
Öğrenirsin sonra, güncelleyeceğim 😹.
Kardeş gibiler 😹.
Hiç duymadım öyle bir tür.
Var. Bayılırsın.
Beni bozar öyle şeyler 😹
Yanlış anladın bak, güncellemeyr sonra yazacağım türünün anlamını 😹.
Tamam 😹
Bilmiyorum ne demek olduğunu ama bro, erkek demekse... Bromence de sanıyorum erkek erkeğe olan konulu diziler demektir. Yani erkeklerin ağırlıklı olduğu. Sanıyorum sevmem gibi
İlla erkek ağırlıklı olan bir dizi anlamına gelmiyor.
iki erkek karakter arasındaki çok yakın, samimi ama romantik olmayan dostluk ilişkisi geliyor.
Pek benlik değil
Hiç bilgim yok illkdefa duydum şimdi
O hâlde bilmeyenler ile hep birlikte öğreneceksin 😌.
Hadi bakalım mine hanım sabah sabah yeni bir şeyi öğrenelim
Adım Mine değil 😿.
Yarın güncellerim 😹.
Ya kaç aydır görüyorum aklıma hep mine olarak kazinmis hiç dikkat etmedim :) sorun yok bizde yarın öğreniriz.
Bana göre değil. Sonu kardeş değilde farklı bitecekmiş gibi duruyor :)
Boy lover gay, bromance ise kardeşlik.
Bakalım ileride bel ki izlerim aklıma gelirse dedektif hanım
School 2013 bu tarza yakın aslında
Genel olarak diziler ilgimi çekmiyor
Kankalık tarzı bir şey sevmem böyle dizileri
Bana sıkıcı geliyor bu tarz
Bayılırım
İzlemedim
Bayılırımmm
Romantik 😄🐣
ilk defa duyuyorum
Sevmem. d