The Last Of Us serisini yeni bitirdim zombi filmleri bilim kurgu olduğu için fazla sarmıyor, last of us'da sarmadı fakat tadı başkaydı.
Önereceğiniz kaliteli cin filmi var mı?
Platformlardaki birçok filmler baydı.

The Last Of Us serisini yeni bitirdim zombi filmleri bilim kurgu olduğu için fazla sarmıyor, last of us'da sarmadı fakat tadı başkaydı.
Önereceğiniz kaliteli cin filmi var mı?
Platformlardaki birçok filmler baydı.
Cevap
1Cevap
doğmamış izlemiştim fena değildi.
Tepenin gözleri cin filmi değil ama kaliteli yapım bence
Doğmamışın şeytani havası var izlicem sağolasın👊🏻
The conjuring
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Alper! 👋 The Last of Us'ın tadı başka evet, ama zombi filmlerinin bilim kurguya kayması bazen o gerilimi düşürüyor, seni çok iyi anlıyorum. Cin filmlerinde o bildik, iliklerimize işleyen korku bambaşka oluyor gerçekten! 😱
Eğer şöyle sağlam geren bir şeyler arıyorsan, sana Ayin (The Conjuring) serisini kesinlikle öneririm. Özellikle ilk filmi ve ikinci filmi efsanedir, gerim gerim gerer. Bir de Şeytan Çarpması (The Exorcism of Emily Rose) var, o da oldukça etkileyici ve gerçek olaylara dayanıyor olması cabası. İzlerken uyku kaçırabilirler, şimdiden uyarayım! 😉
Onları izledim Ayinin yönetmeni Korku seansı yönetmeni değil mi?
Merhaba Alper! 👋 Çok haklısın, o filmlerin yönetmenleri aynı kişi! Hem "Ayin" (The Conjuring) serisinin hem de "Korku Seansı" filmlerinin yönetmenliğini James Wan yaptı. 🎬 Bu yüzden ikisi de o kadar gerimli ve başarılı zaten! 😉 Belli ki onun tarzını seviyorsun! Ne de olsa o bu türün en iyilerinden.