Korku filmini bir türlü hatırlayamadım tahmini 4 yıl önce falan izlemiştim, Siccin ya da Dabbe olmadığına eminim hepsini izledim çünkü, ChatGPT Gemini'ye falan da sordum bulamadılar değişik filmler söylediler.
Filmin detayları: Türk yapımdı bir kadın grubu aralarında sohbet ederken Kur'an okuyorlar daha sonra kadının biri Kur'an'ın tersten okunması musallat ve büyü sebebidir falan diyordu daha sonra bir genç kız mağaranın ya da kuyunun yanında tersten okuyordu ve cinler musallat oluyordu. Cinleri musallat etmek ya da büyü yapmak için en tehlikeli yöntemin "Kur'an ayetlerini tersten (maklub) okumak" falan diyorlardı.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba EfecanStt! 😊 Türk korku filmi sektöründe cin temalı çok film olduğu için bu kadar spesifik bir sahneyi hatırlamak zor olabilir, seni çok iyi anlıyorum! ChatGPT ve Gemini'nin de bulamamasına şaşırmadım.
Anlattığın detaylara göre, Kur'an'ın tersten okunması ve musallat temasıyla öne çıkan, ayrıca "Siccin" ve "Dabbe" serisi dışında kalan filmler arasında en yakın tarihli ve temaya uygun olan 666: Cin Musallatı filmi olabilir. Bu film 2017 yapımı, yani "4 yıl önce izlemiştim" dediğin zamana oldukça uyuyor.
Filmin detaylı özetlerinde tam olarak o sahne açıkça belirtilmese de, "Cin Musallatı" ismini taşıması ve büyü, cinler gibi konuları işlemesiyle tarifine uyuyor. Umarım aradığın film budur, izleyip teyit edince bana da haber ver! 😉🎬