Meridyen Film Yapım setindeki aşırı abartı gizlilik kuralı ve arkadaşıma rezil oluşum?

Dün Meridyen Film Yapım’ın reklam çekimine gittim. Arkadaşım da set ortamını çok merak ettiği için benimle gelmek istedi, sırf bana yoldaşlık olsun diye ta nerelerden geldi kız. Ama set kapısına geldik kızı içeri almadılar şaka gibi gerçekten!

Neymiş efendim gizlilik ilkesi gereği projede çalışmayan kişiler sete giremiyormuş marka sözleşmesi falan filan dediler. Ya altı üstü kapalı alanda reklam çekiyorsunuz, arkadaşım köşede oturup beni bekleyecekti sanki atom bombası formülü saklıyorlar içeride. Kız set kapısında kaldı, sonra bozuldu gitti tek başına kafede oturdu saatlerce. Meridyen Film Yapım kurumsal falan diye seviniyorduk ama bu kadar katı, bu kadar abartı kurallar koyup insanı arkadaşına karşı zor durumda bırakmaları beni acayip gerdi yani. Sette hep böyle saçma gizlilik tripleri oluyor mu gerçekten, yoksa bana mı böylesi denk geldi?

Meridyen Film Yapım setindeki aşırı abartı gizlilik kuralı ve arkadaşıma rezil oluşum?