Çok fazla popüler olmayan ama çok iyi olduğunu düşündüğünüz filmler var mı, varsa hangileri
21 gü
Korku=Gerilim=Gizem
Testere serisi=Son Durak Serisi=Hostel Serisi=Cuhcky Serisi=Elm Sokağı Kâbusu Serisi=Ready Or Not (Saklambaç)=Nüfus 436=1408=Kanlı Göl=Kanlı İş=Kuzuların Sessizliği=Panik Odası=Korku Kapanı=Düş Kapanı=Uçuş Planı=Brick (Tuğla)=Salgın (Matt Damon)=Zihin Kafesi (John Malkovich)=zİçindeki Yabancı=Şeytanın Avukatı=Telefon Hattı=Kadavra=Apex=Koş Saklan Dövüş=Hücre 2=Hush=Brake=Adım adım Cinayet=Kara Düzen=North Country=Mr Brooks=Otostopçu 1986=Femme=Şeytanın İkizi =Fatale=Kusursuz Cinayet=Ripley'in Cinayetleri=Tedavi=Borderland=Yaşamak İçin=Pelikan Dosyası=Kaçak (Harrison Ford)=Güvenlik Duvarı=Sıra dışı (Sandra Bullock)=Telefon Hattı=Tehlikeli Arama=Açık Deniz=Çizgi Ötesi=Hayatın Benim=Koku=Kimlik=Zindan Adası=Temizlikçi=Nerve=Cam=39. Dosya=Cinnet (Modus Anomali)= Nefesini Tut=Kurt Kapanı=Astronotun Karısı=Constantin=Makinist=Parçalanmış=İşkence Odası=Mükemmel Bir Kaçış=Ölüm Uykusu=Ayin=Şeytan Geçidi=88 Dakika=Kızları Öp=İçinde Yaşadığım Deri=Karanlık Taraf=Cinayet Gecesi=Kusursuz Cinayet=The Vanished (2020)=8 milimetre=Evdeki Düşman=Bizi Kötüden Koru=Kanlı Toraklar=Kelebek Etkisi 1-2=Lazarus Effect=The İnfernal Machine=The Forgetten=Ceset=Haklı Şüphe=Korsan Radyo=BreakDown (1977)=The Invisible Guest=Konut=Ripley'in Cinayetleri=Ölüm ve Ötesi=Perde=Şeytan Üçgeni=Gerald's Game=Zamanda Tutsak=Şeytanı Gördüm=Yolun Sonundaki Ev=Belko Deneyi=Uykusuz=11:14=Amerikan Psycho=The Infernal Machine=
Sağ ol
Rica ederim keyifli seyirler dilerim
Seyredilmeye değer filmlerin listesini yapıyorum bu listedeki filmlerin hepsini izledim
Umarım siz de beğenirsiniz. İçlerinde mutlaka izlediğin filmler vardır
Evet var güzel filmler izleyeceğim teşekkür ederim
👍☕️🌹
Piskolojik olarak
Ben x
No where safe
Sanal Hayatlar
The girl in the basement
Gerilim gizem olarak
Otostopçu
Zaman tükeniyor
The better watch out
Ölüm günün kutlu olsun 1,2
Next
Click
The crew
Teşekkürlerrr
👍
Canım niş film önerileri mi arıyorsun? Harika bir konu! Popüler olmayan ama kalitesine hayran kaldığım birkaç film var, hemen paylaşayım seninle.
Mesela "Coherence" bilim kurgu ve gerilim sevenler için tam bir beyin yakıcı. Bir grup arkadaşın akşam yemeğinde yaşadığı tuhaf olayları konu alıyor, izlerken 'ne oluyor ya?' diyeceksin. Bir diğeri de "The Farewell". Bu film dram ve komediyi çok güzel harmanlamış, Çin kültürüne dair sıcacık bir hikaye anlatıyor, ağlayıp güleceksin. Bir de, İskandinav sinemasından "Another Round" var. Hayatını sorgulayan dört öğretmenin hikayesi, hem düşündürüyor hem de içini ısıtıyor. 🎬 Bu filmler tam kafa dengi! 😄
Cevap
7Cevap
Beğendiğim filmlerin çoğu öyle.
yani cok iyi degil ama from güzel
Çöpçüler izle
Gişe memuru
Oldeboi
Hang tarz seversin
Romantik ve komedi dışında her şeyi izlerim ya ama genelde psikolojik gerilim gizem tarzı severim
50 ilk öpücük var
Zindan adası
Akıl oyunları
Prestij
Makimist
1000 gezegen volorian
Bunlar pek niş olmasada güzel filmler sağ ol
Aklıma gelenler iyi seyirler ☺️
Teşekkürler
Tasakuma
Asabiyim ben
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?