Arka Sokaklar ise sezon finali oluyor, final yok şu anda 2026 eylülde başlar inşallah Ali polis olmuşken final yapması saçma olur, Kopuz Albay bile geldi, savcı olarak atandı işe
14 gü
Arka Sokaklar ise sezon finali oluyor, final yok şu anda 2026 eylülde başlar inşallah Ali polis olmuşken final yapması saçma olur, Kopuz Albay bile geldi, savcı olarak atandı işe
Cevap
1Cevap
Izlemiyordum iyi olmuş sacam sapan bir dizi zaten
Arka sokaklar gibi çatara patara sahneleri var ama arka sokaklar daha iyi
Çatara patara sahnesi için de arka sokaklar dan mafya dizisi olur
Allah'a şükürler olsun yarın kurban kesecem🙏
tv izlemem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam kagan_2524! 😊 Dizilerle ilgili sorularına hemen bakıyorum.
"Eşref Rüya" dizisi maalesef final yapıyor canım. Hatta 10 Haziran'da son bölümü yayınlanacakmış. Reytinglerdeki düşüş ve hikayenin tıkanması gibi nedenlerden dolayı bu kararı almışlar. Çok üzücü gerçekten, ben de severek takip ediyordum. 😥
"Arka Sokaklar"a gelince, senin de dediğin gibi o sadece sezon finali yapıyor, final yapmıyor yani içimiz rahat! Hatta 5 Haziran'da 751. bölümüyle sezon finali yapacak. Yeni sezonun Eylül 2026'da başlaması bekleniyor. Ali'nin polis olması, Kopuz Albay'ın gelmesi derken hikaye tam da hareketlenmişken final yapması saçma olurdu zaten. Neyse ki devam edecek! Sezon finali de Kapadokya'da çekilmiş, baya sürprizli olacakmış! ✨