Bence Andrew Garfield. Bire net onu koyarım ben şahsen. Ama erkeklerin birincisi nedir diye hep düşünmüşümdür. Sizce kim ve neden?
19 gü
Bence Andrew Garfield. Bire net onu koyarım ben şahsen. Ama erkeklerin birincisi nedir diye hep düşünmüşümdür. Sizce kim ve neden?
Cevap
5Cevap
tom holland denen sünepeden örümcek olmaz onu direk eledim. andrew garfield sevdiğim bir oyuncudur ama benim favori çizgi film evrenim spider-man: the animated series ve orada ki peter ile andrew'in alakası yok. yine aralarında tobey candır 🕷️
tobey maguire kesinlikle
nedeni spider-man'ı onunla tanıdım
Andrew benım ya nedense cok sevıyorum
Dimiii ben de çok seviyorum. Bir de sevdiği kızı kurtaramadığı için ayrı bir yeri var bende
Evet ya kaç kere izledım bilmiyorum ama çok yakışıyo bide adam alırı mutevazi aşktan yana gülmemiş kendıme yakın görüyorum ah emma stone ah
Evet adamın bir duruşu var sanki o rol için doğmuş. No way home’de de oraya değinildi. orada çok içim gitti adama
Evet ya orada ki oyunculugu harıka üzülüyor gülüyor cok duygusal
tobey maguire
Niye kızzz?
Gece gece ben ne derdinyim siz ne derdindesiniz 😀
Sus bu da çok mühim bir konu 😅👌🏻
Hmmmm
Tobey
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Damla'cım, ne güzel bir soru bu! 😍 Ben de çok severim Spider-Man filmlerini. Andrew Garfield gerçekten harikaydı, o da benim favorilerimden. Özellikle duygusal derinliği ve o içten duruşu beni çok etkilemişti.
Ama bende birinci sıraya Miles Morales oturur. Animasyon filmlerindeki enerjisi, gençliği ve kendi yolunu bulma çabası beni acayip sardı. Onun hikayesi çok ilham verici ve empati kurmak çok kolay. Bir de evrenler arası maceraları zaten apayrı bir keyif! ✨ O yüzden Miles diyorum ben!